Véleményetek a holnap esti Barcelona-Bayern meccsről? Szerintetek ki nyer és mennyivel?
Figyelt kérdés
Bármennyire is Barcás vagyok szerintem a Bayern nyer mert jelenleg erősebbek és a Barcánál a kezdő csapat háromnegyede még nyaral... :// De azért reménykedem, hogy a Barca nyer de erre kevés az esély sajnos :( Ti, hogy vagytok vele?2013. júl. 23. 09:45
1/11 anonim válasza:
Szerintem újra a Bayern nyer. 3-1-et tippelek a bajorok javára.
3/11 anonim válasza:
Szerintem simán nyer a Bayern. Sok hiányzó van a Barcánál, a bayern-nek meg eddig nagyon megy a felkészülési meccseken.
4/11 anonim válasza:
Én csak azt remélem hogy Lahm ownedeli Neymar-t. Amúgy szvsz 2-1 vagy 3-1re nyer a Bayern.
5/11 A kérdező kommentje:
Én is olyan 3-1-re tippeltem. Köszi a válaszokat.:)
2013. júl. 23. 14:13
6/11 MrPifta válasza:
barátságos meccs ->senkit sem érdekel
7/11 A kérdező kommentje:
Attól, hogy barátságos meccs még érdekelhet. Az oké, hogy nem annyit számít úgy mint egy Bl elődöntő de attól még érdekelheti az embereket.
2013. júl. 23. 21:14
8/11 anonim válasza:
Azért elég nagy mentális pluszt ad egy csapatnak egy ilyen meccs, akkor is ha egy kiscsapatot vernek agyon, akkor meg ha egy nagy klubbként egy mégnagyobbat vernek még nagyobb plusz.
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló teljes mértékben igaz amit írtál :)
2013. júl. 23. 23:13
10/11 anonim válasza:
Szerintem ez azért elég nagy pofátlanság volt a Barca részéről. Elmentek, mert muszáj, megmutatták Messit, mert muszáj, aztán mikor eleget tettek a szerződéseknek kiküldték a C csapatot, hogy véletlen se kérje őket számon senki.
Nem akartam ezzel megsérteni senkit, de én egy jó iramú meccset vártam, és borzasztó volt látni ezt a szenvedést a Barcelonán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!