Ez eredeti termék lehet?
2013. júl. 20. 17:52
1/8 anonim válasza:
Mit értesz eredeti alatt? Nyilván rá van nyomtatva, nem tűnik hímzettnek
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem az eredeti párnán Real Madridos címke van. ( Vagyis gondolom én akkor az eredeti ha olyan címke van rajta, aztán lehet tévedek)
2013. júl. 20. 18:13
3/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy egy sima kék párnára lett rányomva, címke az oldalán szokott lenni, ezen pedig nincs.
4/8 anonim válasza:
ez csak egy párna.. ne érdekeljen hogy eredeti-e vagy nem :D tök lényegtelen:) persze más komolyabb dolgoknál pl telefon,cipő sokat számít
5/8 anonim válasza:
Bemész józsefre, azt mondod Real Madridos párnát kérsz, fószer azt mondja: 5000be adok én, ha vársz 20 percet még felvarrom, csak mutass egy logót.xd
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintetek örülne akkor ennek az ajándéknak a barátom?
2013. júl. 21. 19:36
7/8 anonim válasza:
Hát, ha madrid szurkoló akkor biztos :)
Hidd el nem azt fogja nézni, hogy van-e rajta cimke.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 21. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!