Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért tüntették el Budapesten...

Miért tüntették el Budapesten a focipályákat?

Figyelt kérdés

Számos korábbi helyen lévő focipálya eltűnt, helyükre a jóval kevésbé népszerű kosárlabdapályák kerültek. Miért?

Van benne tudatosság?

2013. júl. 18. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Focipálya van elég, a lakásom mellett kb 6, egymás mellett. Milyen alapon legyen 30 focipálya, 1 kosárlabda pályára? 50% lenne a fair..
2013. júl. 18. 08:39
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert be fogják tiltani a focit az országban, és már elindult a folyamat.
2013. júl. 18. 09:16
 3/7 kovpet ***** válasza:
Átvitték mindet Felcsútra :)
2013. júl. 18. 10:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Hehh nálunk úgy szaporodnak mint a Videotonban a portugálok... Üdv Győrből :) xĐ
2013. júl. 18. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 Én szakadtam :DDD
2013. júl. 18. 12:51
 6/7 anonim válasza:
kovpet igazad van :D orbán átvitette oda :P csak mostmár az a baj hogy Orbán feleség panaszkodott hogy a házuk fölé emelkedik a stadin :P viccet félretéve. egyrészt ha sok foci pálya van és kevés kosárpálya akor azért. másrészt pedig nehogy jól érezze magát az ember.
2013. júl. 18. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:

(4-es vagyok)

Amúgy a kosárlabdát Magyarországon nem szeretik annyira, mint a focit vagy a kézit...egyértelmű, hogy minden országban (Európában) futball pálya van a legtöbb...

2013. júl. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!