Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan lehet a combizmot...

Hogyan lehet a combizmot csökkenteni focizás mellett?

Figyelt kérdés

Kiskorom óta focizom, aminek a hátránya hogy vele izmosodott a lábam is, ami nem is zavarna ha fiú lennék. Nem pálcika lábakra vágyom, de úgy érzem nagyon vastag a combon...Nem értem miért, mikor sok velem egykorú FIÚ focitának vékonyabb a lába. Már próbáltam fogyókúrával is, de csak felsőtestről fogytam, olyan szinten, hogy a bordáimat pólón keresztül meg lehetett számolni és még akkor sem vékonyodott a lábam. Valószínűleg genetika is van benne, de én mindenképp szeretnék nőiesebb lábakat, mert ez úgy néz ki, mintha két "békacombot" viselnék. A felsőtestemhez képest pedig aránytalanul vastagok. A focit sem szeretném abbahagyni... Van csapattársam, akinek vékony, csak szálkás a vádija és a combja. Neki miért? Valaki valami ötlet?

16/L

2013. júl. 15. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez genetika, nehogy azt hidd, hogy a focizástól vastagodott meg.
2013. júl. 15. 02:26
 2/4 anonim válasza:

szia!

én atletizálok, a lábam nagyon brutálisan néz ki,mert genetikailag ilyen vagyok, full szálkás és tök nagy az egész,persze én fiú vagyok. amit te tenni tudsz: az az izomtömeg leadása ami csak kalóriadeficites mozgásszegény életmódkor jön létre, a másik meg az,h hozzáerősödsz felsőtesten. de engem speciel nem zavarna egy combosabb leány ;)

15f

2013. júl. 15. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Sajnos vagy nem sajnos sport/foci nélkül el se tudnám képzelni az életemet. Szóval akkor inkább beletörődök...
2013. júl. 18. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
lőj egy képet!
2013. júl. 20. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!