Mi a véleményed az új "gólbíró" rendszerről?
Figyelt kérdés
A konf kupa után azon gondolkoznak hogy a vb-n is bevetik:
Szerintetek jó ötlet? Én ezt azért nem bíznám egy elektronikus rendszerre.
2013. júl. 3. 14:54
1/6 Szergej55 válasza:
Szerintem jó ötlet, visszanézve, lelassítva sokkal pontosabban meg lehet állapítani, mi történt, bent volt-e, stb. Főleg miután rengeteg hibás döntést hoztak amiatt, mert a játékvezető, meg akárki nem úgy látta.
http://www.youtube.com/watch?v=HV4nc_sjW9Y - 2010-ben ez például nem volt gól.
2/6 anonim válasza:
Jó döntés a technológia használata. Reméljük ez nem áll meg itt.
3/6 anonim válasza:
Igazad van, a Kassai Viktor félék megbízhatóbbak....-_-
4/6 MrPifta válasza:
igen, jó ötlet, de legyen az extra játékvezetők helyett. 1 főbíró, 2 partjelző, és 1 aki videón nézi folyamatosan a visszajátszásokat. És nem csak gólnál
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem kell,kb 100 éve jól megvan nélküle a foci.
6/6 anonim válasza:
nehéz kérdés, mert a bennvolt-nemvoltbenn témánál nagyobb és gyakoribb baj a les volt nem volt les(csak nyilván nem kavar akkora port) Így nehéz kérdés, hogy pl. azokat visszanézzék-e.. Mert ennyi erővel azt is lehetne, de ha meg tudnak itt "állni", akkor jó szerintem is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!