Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szeretném fejleszteni a...

Szeretném fejleszteni a focitudásom. Tippek?

Figyelt kérdés

Sajnos a környékünkön nincs lehetőség lány focira így arra lennék kiváncsi,hogy miket csináljak egyedül.Szeretnék fejlődni és minél jobban játszani. :)

Tudok focizni ráadásul kiskoromtól kezdve rugdosom a bőrt.Tesóm és apum ellen szoktam játszani,ha ők is ráérnek. 15/L

2013. jún. 14. 19:17
 1/3 Laliiii válasza:
Szerintem nézz sok videót a fociról és gyakorolj sokat,...Csinálj magadnak edzéstervet....Vagy először nézzél cseleket az interneten...:) 1tipp.. Állj oda a falhoz és passzolgasd és gyakorold a labdakezelést és a levételt
2013. jún. 14. 19:29
 2/3 anonim válasza:

Szia!

Sokan azt gondolják -szerintem-, hogy videókból jól lehet tanulni, de nézd csak meg a brazil sztárokat, nyomornegyedekből érkeztek, internet smafu.

Ami fontos, hogy minden nap érj labdához... ne hagyj ki egy napot sem. Ha a Tesód vagy Apud tud segíteni, akkor passzolgassatok, először közelről, kicsiben, majd növeljétek a távolságot, ezt követően pedig mozgás közben passzolgassatok. Ha már érzed a stabilitást passzaidban, jöhet a többi dolog. Dekázás (egy érintés egy pattanás, egy érintés egy pattanás...)

Ha gondolod, szívesen segítek!

2013. jún. 14. 23:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Keress egy focis társaságot akik a környéken fociznak és játssz velük.
2013. jún. 16. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!