Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit gondolsz ki a jobb focista?

Mit gondolsz ki a jobb focista?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ha lehetne, akkor mindenféle elfogultság, és utálat nélkül csak és kizárólag a játékos tudását figyelembe venni, mindezt fénykorában! Állítsátok sorrendbe.

Rooney, Ibrahimovic, Messi, Ronaldo, Ronaldinho, Fernado Torres, Drogba, Balotelli, Pazzini, Robinho, Benzema, Matri, Gomez, Pato, Podolski, Müller, Suarez, Tevez, Cavani, Lavezzi.

2013. jún. 9. 13:11
1 2
 11/16 Ben Kabi válasza:
Ibrahimovic,Müller,Messi,Cavani,Suarez,Torres,Benzema,Rooney,Podolski,Drogba,Lavezzi,Baloteli,Tevez,Pato,Gomez,Matri,Pazzini,Ronaldinho,C.Ronaldo
2014. aug. 15. 21:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Suarez, Ronaldo 9, Messi, Müller, Rooney Balotelli, CR7, Ibra, Ronaldinho, Torres, Benzema, Drogba, Podolski, Cavani, Podolski, Tevez, Gomez, Lavezzi, Robinho, Pazzini, Pato, Matri
2014. szept. 23. 22:52
 13/16 anonim ***** válasza:

Messi

C. Ronaldo

Suárez

Ibrahimovic

Rooney

Gomez

Ronaldinho

Benzema

Cavani

Müller

Drogba

Tevez

F. Torres

Balotelli

Pato

Pazzini

Robinho

Podolski

Lavezzi

Matri

2015. febr. 17. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja, bocs én inkább aszerint csináltam a listám, hogy ki mennyire hatékony csatár. Ha csak a tudást veszem figyelembe, statisztikák nélkül, szubjektíven, akkor:

1. Ronaldinho

2. Suárez

3. Messi

4. C. Ronaldo

5. Ibrahimovic

6. Rooney

7. Benzema

8. Müller

9. Drogba

10. Gomez

11. Cavani

12. Tevez

a többi maradhat...

2015. febr. 18. 18:23
 15/16 anonim ***** válasza:

bár, gondolkodtam, lehet inkább Tevez, Cavani és utána Torres, Balotelli.

És Cavani-t mondjuk a másik listába is kicsit túl értékeltem, ott is inkább müllerel együtt beraknám torresék elé, Tevezt meg Benzema mögé, tehát megcseréném inkább drogbával.

2015. febr. 18. 18:27
 16/16 GreenLuck válasza:
TORRES a legjobb ! Reggelig sorolhatnam olet ! :)
2015. jún. 12. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!