Mi kell ahhoz, hogy valaki jó focista legyen?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy vmi topligában játszhasson, pl bundesliga, premier league stb..2013. máj. 24. 12:22
2/6 anonim válasza:
dehogyis pénzes szűlők!
1: Techinkás legyen. Erőteljes. Gyors, és ne legyen nagyképű.
2. El kell menni fociakadémiára onnan eltudsz menni nagyobb csapatba és ha látják hogy jó vagy egyre följebb kerülsz!
3/6 anonim válasza:
fociakadémián szerinted kivel foglalkoznak szívesebben akinek a szülei az edzők zsebeit megtöltik pénzel vagy egy csóresz szülők gyerekével
4/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk szegények, de nem tervezem, hogy lefizetem az edzőt...
Erőnlétem jó, bírom a meccset, teknikám elmegy, mivel nem tanított senki, de ha edzéseken gyakorolnék, akkor szerintem jó lenne, köszönöm a 2.válaszolónak.:)
2013. máj. 28. 18:45
5/6 A kérdező kommentje:
Esetleg valami gyakorlatot tudnál mondani, amivel a passzokat (ívelés, magas passz) lehetne gyakorolni, hogy pontos legyen?
2013. máj. 28. 18:46
6/6 anonim válasza:
ha mégis olyan jó lennél akkor próbáld meg ezen az oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!