Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Focista akarok lenni (lentebb)?

Focista akarok lenni (lentebb)?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és nagy álmom hogy csapatban focishassak de nincs valami jó fizikumom és van is rajtam felesleg. Ez az a sport amit imádok. Tudom hogy nem lehetek profi de valami közeli falunak nem lehetnék a játékosa? Megyei bajnokság szint. Ahogy kinézegettem a meccsre láttam hogy a felnőtteknek sem épp a fizikumukkal kellene dicsekedni ezért gondolom hogy beférnék egy ilyen amatőr csapatba... Hogy megy ez? Odamegyek aztán azt mondom hogy játszani akarok vagy hogy? Előre is köszönöm a válaszokat!!!
2013. máj. 21. 22:08
 1/4 gkol1 válasza:
Ne izgulj nem egyetemre jelentkezel egyik mecs után beszélsz az edzővel,hogy szeretnél játszani ő aztán dönt ha nem egy köcsög akkor azt mondja gyere el ekkor es akkor megnézzük mit tudsz és kész megye 3-ban csak alkeszek és hobbi focistak játszanak biztos beférsz.
2013. máj. 22. 15:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. A csapat amelyik közel van az a megyei II. osztályban játszik. Szerinted?
2013. máj. 22. 15:23
 3/4 A kérdező kommentje:
?
2013. máj. 22. 18:24
 4/4 Lait ***** válasza:
Egy próbát megér.
2013. máj. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!