Azt tudjuk hogy Lionel Messi és Cristiano Ronaldo jelenleg a foci legjobjai. Szerintetek ki lehet a harmadik?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 19:08
11/19 anonim válasza:
nemnem
1.Torghelle
2.Torghelle
3.Torghelle
4.Torghelle
5.Torghelle
A legjobb csapat:VIDI
12/19 A kérdező kommentje:
Én személy szerint ide több embert is be tudnék sorolni: (Ibrahimovic,Neymar,Bale,Ribery,Pirlo,Xavi,Iniesta,
Van Persie és Falcao). Öket tartom a 3.-nak de ez csak az én véleményem jöhetnek még a kommentek!!!
2013. máj. 26. 20:41
14/19 anonim válasza:
van egy könyvem a az a címe a világ legjobb focistái
és az is vmi féle sorrendet tett, messi és ronaldo az első,utána RvP van.
nem lehet megállapítani szerintem ki hányadik, mert lehet egy másik bajnokságban messi és ronaldo se villogna annyira. meghát figyelembe kell venni a posztokat is
15/19 anonim válasza:
maraggyatok már ezekkel a biszem-b@szom játékosokkal. mindenki tudja hogy az MB1 gólkirálya és az Aranytargonca birtokosa, Coulibaly a legjobb! utána jön csak AirSanyi
16/19 anonim válasza:
Ribéry a 3.-ik !
Legalábbis a legfrisebb felmérés szerint....
17/19 anonim válasza:
Hogy végre legyen egy normális válaszoló, szerintem Xavi, Iniesta, esetleg Ibrahimovic. Szerintem xavi.
18/19 anonim válasza:
Iniesta
Falcao
Cavani
Ribery
Bale
Van Persie
19/19 anonim válasza:
Neymar, Mbappe, Lewandowski, Lukaku, Suarez, Fati, Griezmann, Haaland, magyar közül Szoboszlai Dominik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!