Szerintetek kijuthatunk a 2014-es foci vb-re? Megverhetjük idegenben Romániát? Esetleg a török elverhetik romániát? Hogy látjátok az esélyeket?
A románok verhetőek, az észtek meg a san marinóiak meg végképp nem okozhatnak gondot. Hollandia az neccesebb, de tőlük nem nagy gond, ha kikapunk.
A neheze tényleg a pótselejtező lesz. Oda talán most még kevesek leszünk, ahol legjobb esetben is egy Horvátország vagy Franciaország szintű csapatot kaphatunk ellenfélnek (az új rendszer miatt, miszerint a pótselejtezőt is felosztják egy gyengébb és egy erősebb mezőnyre).
De talán ...
Azért szerintem már az is szép teljesítmény lenne ha elérnénk az a 2. helyet a selejtezőben, aztán kemény küzdelemben kikapnánk valamelyik "nagy" csapattól.
HAJRÁ MAGYAROK !!!
13.01-es vagyok.
Ha jól tudom nem túl valószínű az, hogy gyenge csapatot kapjunk pótselejtezőn (mint pl Izlandot), mert egy nem olyan régi módosítás szerint a pótselejtezőt a FIFA-világranglistában elfoglalt helyezés szerint felosztják a 4 erősebb és a 4 gyengébb csapatra, majd egy erős játszik egy gyengébbel. Magyarország valószínűleg a gyengébbek közé kerülne, ott lenne a legerősebb, és így egy erős csapatot kapnánk ellenfélként.
Az egyetlen kiskapu az lenne, ha egy erősebb csapat, aki jelenleg 2. a saját csoportjában, gyengén szerepelne az őszi selejtezőmeccseken, és épp csak elcsípné azt a 2. helyet. Ezesetben lenne rá lehetőség, hogy ő ne játszhasson pótselejtezőt, és így mi átkerülhetnénk az erősebb csoportba. De erre nagyon minimális az esély.
Románia-Magyarország egy tipikus,ugymond minden lehet meccs.Szerintem ez pont olyan meccs ahol 2 egyforma csapat játszik egymás ellen,és egy gol eldontheti a három pont sorsát.
Észtországot legyozzuk,észtek elég gyengék,szerintem megverjuk simán , talán nem sok gollal de tuti nyerunk.
Andorra harmatgyenge,nem is kell magyarázni.
Hollandia szerintem mindenkit megver,de HA A ROMÁN,ÉSZT,ANDORRAI TRIOT MEGVERJUK MEGVAN A 2.HELY.
Jo lenne a hollandok ellen egy dontetlen is mert jo eredmény,de a másik 3-mal játszunk és azokat kell megverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!