Kedves lányok! Miért vagytok ennyire rákattanva a focistákra?
Kedves #7 kérdező!
Honnan tudom, hogy okosak? Onnan hogy a vizilabda régen úri sport volt. Jogászok, orvosok, diplomások játszották. És ez ma is így van, rengeteg a jogász, vagy Dr.
Nem, nem rúgtak lábon csak hátba vagy hasba, de volt akit hátba rúgtak és majdnem lebénult. Vagy akár gondolj Zádor Ervinre az 56os olimpián...igen eltaláltad ez volt az a híres "véres" meccs.
Ússzál már nekem 30percen keresztül 100m teljes erő gyorsat! Vagy akár tapossad már nekem a vízet ólom övvel!
Nem abból indulok ki, hogy mennyire játszok jól, mert van hogy én is hibázok, de nem kezdek el sírni egyből a pálya közepén hanem tanulok belőle!
Ja igen most felvág a fiú..
Grat.
Én személy szerint nagyon nem szeretem a focista srácokat !! Annyi műmájer focista van mostanában(Tisztelet a kivételnek) Nekem volt már vízilabdás barátom ! Jogász diplomája van, egy nagy koponya ! Nem volt 100kg izom rajta, de nem a külsejébe szerettem bele !!:)
Te most lány vagy vagy fiú? Bocsi hogy így megkérdem, de van női csapat is Debrecenben ha jól tudom !:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!