José Mourinhonak mi baja van Iker Casillasal?
Mert olyan kedve van "őnagyságának"
Mourinho mindig is egy f*sz volt és az is marad. jön itt a formával meg minden hülyeséggel, láttuk tegnap is hogy nagyon nagy formában van Lopez mikor 3 gólt benyelt egy Valladolidtól :D
Tegnapit megértem , kiesés után stb ...
Nem rossz kapus Lopez , csak Casillas messze jobb . Lopezt nem értem egyébként miért istenítik , jó volt pár nagy védése és 2 hatalmas mecse( Manu elleni idegen és Dortmund elleni hazai ahol hatalmasakat védett ) , de pl Dortmundban kapott 2 olyan gólt ami bőven fogható lett volna (2ik lewa gól egy guruló labda volt) , szeretem Lopez-t , de fél év alatt elég messze áll attól hogy a 10éve kedvenc kapusom Casillas-t leváltsa . Mou-t se értem , legalább bajnokin betehetné Iker-t . Jövőre remélem jön Ancelloti és Kaká is mutat majd valamit , mert az utóbbi időben egész jól játszik.
Irritál az az ember...állítólag valami magánéleti cucc van köztünk,nem szereti és nem játszatja-.-
Akkor istenítsék Diego Lopezt,annyira jó formában van-.-''
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!