Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem lett hirtelen...

Csak szerintem lett hirtelen rengeteg Bayern és Dortmund fan?

Figyelt kérdés
A Barcás divatdrukkerek hirtelen váltottak vagy mi van ?
2013. ápr. 30. 23:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én pl. két csapatnak szurkolok, egy magyarnak és egy külföldinek, de sajnos az utóbbi évekbe egyik se túl eredményes. Persze ezen kívül vannak még csapatok akik mindig is szimpatikusak voltak, de nem nevezném magam szurkolónak. Többek közt ilyen a West Ham, Galatasaray, és a Dortmund is. Amióta kiesett az én kedvencem utána nyilván a Galatasaraynak és a Dortmundnak szorítottam, most meg már persze a Dortmund győzelmének örülnék a legjobban, de ha tegnap este vagy majd a döntő előtt kiírnám hogy "hajrá Dortmund" akkor engem is divatnak hinnének. De nem áll szándékomba kiírni, csak egyszerűen örülnék ha hozzájuk kerülne a trófea ha már a kedvencem nincs ott. Azzal viszont egyetértek, hogy érdekes módon ilyenkor mindig megnő azoknak a száma akik már "10-15 éve a Dortmundnak vagy Bayernek szurkolnak". Így volt ez akkor is amikor a Milan, amikor a Manchester, amikor a Barca...stb volt a legerősebb csapat Európába.
2013. máj. 1. 11:40
 12/14 anonim ***** válasza:
hajrá FRADI!!!
2013. máj. 1. 11:42
 13/14 Br3tt válasza:

Ennyi erővel a Reálosok is hirtelen Bayern, Dortmund szurkolók lettek! :) Sőt van is ismerősöm aki először vérbeli Interes volt, utána vérbeli Real Madridos, most meg már Dortmundos....

Én AS Roma, Barcelona, és Kispest szurkoló vagyok, amióta élek ;)

2013. máj. 1. 18:25
 14/14 anonim válasza:
Kezdetektől fogva Bayern drukker voltam ÉS AZ IS MARADOK!
2013. máj. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!