Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Csak szerintem lett hirtelen...

Csak szerintem lett hirtelen rengeteg Bayern és Dortmund fan?

Figyelt kérdés
A Barcás divatdrukkerek hirtelen váltottak vagy mi van ?
2013. ápr. 30. 23:44
1 2
 1/14 ájszíjú válasza:
Imadom hogy minden evbe bl donto kornyeken mindig felteszik ezt a kerdest... mier erdekel teged h mas ember milyen csapatnak szurkol?
2013. máj. 1. 00:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Csak kicsit idegesíttő , eddig ment az oléé barca így meg úgy ... most meg dortmund meg bayern olé ...

Divatosok mindig a legesélyesebbnek szurkolnak vagy mi?

2013. máj. 1. 00:29
 3/14 ájszíjú válasza:
0%
Ugyan a Bayern holnap ki fog esni ;)
2013. máj. 1. 00:33
 4/14 anonim válasza:

Háát,őszintén megmondva,rengeteg ember ilyen.

Mindig az élmezőnynek drukkol.

Én aféle vagyok,hogy mindig egy csapat mellett állok,vagy legyen az kettő.

Már öt éve Bayern és Arsenal drukker vagyok.

Ez így fog maradni.:D

Jah,mellesleg Német BL döntő lesz.

2013. máj. 1. 00:35
 5/14 anonim ***** válasza:
kérdező most hogy jön ide a barca? te tuti valami fanatikus madrid "szurkoló" leshetsz aki már évtizedek óta nekik szurkol.. valamiért te is megszeretted a csapatot miért van ez megtiltva másnak? mindenkinek annak szurkol akinek akar.
2013. máj. 1. 09:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Ez amúgy mindig is így volt. De mit is várunk az emberektől? Egyszerűek, mint egy marék molylepke.
2013. máj. 1. 09:19
 7/14 anonim ***** válasza:
"Rengeteg fan"? Miért, talán elárasztották a pesti sörözöket a két klub színeibe öltözött szurkolók, vagy mi? Ha meg azt tapasztalod hogy mostanában sokan drukkolnak ennek a két csapatnak az azért van mert szépen és eredményesen játszanak nemcsak a BL-ben de a BunddesLigában is, ilyen egyszerű ez. 10 évvel ezelőtt hiába volt 3 olasz klub az elődöntőkben, ettől önmagában nem lettek népszerűek.
2013. máj. 1. 09:20
 8/14 anonim ***** válasza:

A bayernnek eddig is rengeteg fanja volt még MO-n is, most csak azért feltűnőbbek mert elhallgattak a real és barca divatfanok.

dortmund fanokat meg annyira nem láttam sehol sem, inkább csak olyanokat akik a real ellen szurkoltak ebben a párharcban (ami érthető is, hisz a legunszimpatikusabb csapat).

2013. máj. 1. 09:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem értem miért nem egy csapatot favorizál az ember , vagy mondjuk max 2-t . Kicsit gáz hogy tavaly előtt facebook : Barca így meg úgy , tavaly a volt barcások hirtelen realosok lettek mert szar barca így meg úgy , idén meg olééé bayern ? Jövőre milessz ? Olééé manu ?
2013. máj. 1. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez előtt meg a Manchester volt a menő,meg a Chelsea:D

Én a Dortmundot mindig is szerettem de most még inkább:D Nekik fogok szurkolni a döntőben de gyanús h a Bayern(igen mert ő megy tovább,a tavalyi döntő miatt most 2x annyira fog menni) nyeri:S

De emellett szeretem még a Man.Utd.-t,Milant,meg az Atletico Madridot.

2013. máj. 1. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!