A fociról lányoknak. Ilyesmi témában van valamilyen könyv v. netes oldal?
A Pannonica kiadónak van egy sorozata, amiben az emberek különböző mániáit írják le, az egyik kötet címe: Tiszta őrület! - A foci
Nagyon poénosra veszik a stílust, mégis minden benne van, amit a fociról tudni kell dióhéjban. :)
A Pannonica könyve tényleg nagyon klassz, egyetlen hátulütője, hogy leginkább az angol focival foglalkozik. (S már picit aktualitását is vesztette:)
De miért kell, hogy külön lányoknak legyen írva?? Mert, ha beiratkozol egy könyvtárba, ott a gyerekkönyvtár részlegben vannak könyvek, amik a különböző sportokról szólnak - én is azokkal kezdtem az érthetőségük miatt.
Amúgy a szabályok is változgatnak, így a legjobb nyomon követni az eseményeket:)
szerintem meg az a legjobb, ha megkéred egy fiú barátodat (tudom, már nem aktuális a kérdés, de rábukkantam), hogy avasson be! ő biztosan élvezettel mesélne, mutogatna ezt-azt, akár relikviákat is, vagy beszélne a kedvenc csapatáról, akár még meccsre is mehetnétek együtt! :)
én is innen tudok mindent, amit tudok a sportágról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!