Miért van a DigiSport-nak ekkora hegemóniája?
Figyelt kérdés
Hihetetlen, hogy a legnézettebb magyar sportcsatorna nem volt képes megszerezni legalább az elődöntők közvetítési jogait. Tudtok mondani olyan oldalt, ahol akadozás nélkül tudnám majd a Barca-Bayern visszavágót nézni (angol kommentárral)? Emlékszem a régi szép időkre amikor a Viasat3 közvetítette szinte az összes bl meccset és a döntőt is.2013. ápr. 21. 10:49
1/3 anonim válasza:
Az adja a műsort aki a legtöbbet fizeti érte.
Amúgy a sport 1 fog adni elődöntőket, a keddieket mint eddig egész évben.
2/3 anonim válasza:
Én is ki nem állhatom a DigiSportot,de sajnos ez van.Barca fan vagyok,szóval a Sport Tv-n tudok spanyol focit nézni,de hiányzik a Premier League.
3/3 anonim válasza:
Akkor én mit szóljak? Én aki csak Serie A-t szokott nézni azon belül Juventus meccseket, lepasszolták a SportKlubnak a Sportklubbot meg kivették a csatornaválasztékból...Pedig csak amiatt van Digi mert náluk volt a DigiSport és a Serie A... kö**ögök ennyi én meg még sok társam vadászhatjuk a szarabbnál szarabb streameket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!