A BARCA-BAYERN Bl visszavágó lesz élőben a DigiSport-on kívül?
Figyelt kérdés
Azaz a segítségeteket kérném, nekem ugyanis nincs DigiSport-om, és azt a meccset élőben látnom kell, magyarul, magyar közvetítéssel! Valahol nem lesz kivetítőn, vagy valami weboldal, ahol lehetne nézni, jó minőségben, reklámok és akadozás nélkül? Ki vagyok ettől, hogy a Sport1 csak a keddi meccseket adja.. nekem nincs Digim, és akkor az azt jelenti, hogy nem nézhetem a szerdai meccseket, amikor egész Európa nézi, sőt az egész világ! Nálunk csak így lehet megoldani? Köszi a segítséget!2013. ápr. 17. 21:49
1/2 lencsefőzelék válasza:
A [link] oldalon rengeteg online közvetítés van, én itt szoktam nézelődni, ha érdekel egy-egy meccs. Namost, at olyan meccsekkel, amelyeknek a Digi a jogtulajdonosa, az a helyzet, hogy nincs engedélyezve Magyarországi IP-címről a nézésük. Ezt úgy lehet megoldani, hogy fel kell telepíteni az Ultrasurf nevű programot (rágúglizol), ami külföldi IP-címet "hazudik", így nem látják, hogy honnan netezel. A jó minőségű közvetítések ezen keresztül is jók lesznek, max nem magyarul beszélnek (vagy kommentár sincs, csak a meccs és a szurkolók hangja hallatszik).
2/2 anonim válasza:
Ha sok csatornátok van, nézelődj az idegen nyelvűek között. Én a német ZDF nevű csatornán szoktam nézni. A sport tvnek keddi közvetítési joga van, a ZDFnek szerdai, mindig adnak valamilyen BL meccset(általában német kötődésűt, de most ez mindegy). Nézd meg, hátha van nektek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!