Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki a top1-5...

Szerintetek ki a top1-5 támadó középpályása?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 20. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálam a legjobb Rooney, tudom, ő eredetileg csatár poszton játszik, de Ferguson gyakran játssza ezen a poszton is, és nagyon jól játszik ebben a szerepkörben.

További sorrend nálam:

2. Andrés Iniesta

3. Wesley Sneijder

4. Yaya Touré

5. Mesut Özil

2013. ápr. 20. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Sneijder és Yaya Touré már nem az igazi! 3 évvel ezelőtt nagyon jók voltak ez tény!

Iniesta

Rooney (mert MU-s vagyok)

Özil

Xavi

2013. ápr. 20. 13:37
 3/8 anonim ***** válasza:

Touré védekező vagy középső középpályás.Ha lehet retrokat is írni,akkor nálam

1.Zidane

2.Ronaldinho

3.Snejider(topformában)

4.Özil

5.Gerrard

2013. ápr. 20. 21:59
 4/8 A kérdező kommentje:

Nálam az első:

1.Bastian(vagy Sebastian ki milyen nyelven nézi) Schweinsteiger/Iniesta de inkább Schweinsteiger.

2.Arjen Robben amikor nem jobbszélsőt játszik ,hanem középen van.

3.Mesut Özil

4.Mario Gomez amikor középen van Mandzukic mögött

5.Gerrard

2013. ápr. 21. 09:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Rooneyt azért nem irom,mert ő csatár ő a világ egyik legjobb csatára,top5-ben bentvan!

Azért játszik egyrejobban hátrább mert amikor Van Der Sar elment ,aztán Berbatov akkor viszaesett az önbizalma, így akarják viszahozni.Jövőre már RvP melett játszik ezt Sir Alex is nyilatkozta mert akkorát fejlődött így.

2013. ápr. 21. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Én Robbent nem sorolnám ide. Tény, hogy klasszis megoldásokra képes, de nagyon önző, ami ilyen szinten szerintem nem fér bele, sőt semmilyen szinten sem, hisz a foci csapatjáték.
2013. ápr. 21. 11:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Nos mostanában már csapatjátékot vegyíti az önzéssel.

Eléggé eredményesen utolsó 3 mecsén 3 gól 4 gólpassza volt!

Mostmár úgy van vele,hogy csak akkor tör ő a kapura ha felméri hogy ő van a legjobb helyzetben

2013. ápr. 21. 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
támadó középpályás...akkor ne írogassatok már csatárokat mert egy másik csatár mögött játszik, attól még nem támadó középpályás, Xavi is irányító, Yaya védekező kp.
2013. ápr. 21. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!