Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Igazolás papírok fociban?

Lee12 kérdése:

Igazolás papírok fociban?

Figyelt kérdés

jelenleg le vagyok igazolva egy elég gyenge csapathoz, múlt meccsen annyira összevesztem mindenkivel(edzővel is) hogy megmondták ne is menjek többet(nem is bánom)

viszont ha mondjuk elköltözök innen(egyetem miatt) és ahova költözök ott van normális klubb akkor megint elkezdenék

az lenne a kérdésem hogy valami papírt el kell kérni a régi klubbtól? igazolást?

vagy az új klubban újra leigazolnak azt a régi már érvénytelen lesz(összegezve muszáj e még visszatolnom a képem a régi klubbhoz valami okiratért)

2013. ápr. 14. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha jól veszem ki a szavaidból, amatőr igazolásod van. Sajnos az a rossz hírem van ebben az esetben, hogy amíg a másik bajnokság nem fejeződik be nyáron, addig nem léphetsz pályára. Igazolást nem kell elkérned, azt csinálnak újat.
2013. ápr. 14. 12:34
 2/5 A kérdező kommentje:
hát 17 éves vagyok megye színtű ifi csapat úgyhogy az gondolom amatőr:D
2013. ápr. 14. 19:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne hallgass az elsore! Mar hogyne kellene elkerni az igazolast.. Ahhoz hogy egyik klubbol a masikba igazolhass, az eredeti klubnak a beleegyezese is szukseges, valakinek toluk is ala kell irni az atigazolasi lapodat. Ahogy irtad, hogy amator csapat + ossze is vesztetek + ez meg csak utanpotlas, ha csak nem te vagy az uj Messi, akkor semmi para nem lesz, nem fognak erted penzt/labdat/mezt kerni.

(ha tenyleg mindenkivel osszevesztel, akkor egyszerubb lesz, ha rogton a klubelnokhoz mesz majd az atigazolasi kerelmeddel).

Nem vgayok benne biztos, de azthiszem 3 evet kell kihagyni ahhoz, hogy az elozo igazolas elevuljon es nekelljen atigazolnod egyik csapatbol a masikba, hanem csak siman leigazolhassanak.

De amugy ne parazz, nem ez volt az elso es valszeg nem is az utolso eset, hogy egy 17 eves srac osszeveszett mindenkivel, tudjak ok is (edzo, klubvezetok) hogy megy ez a ti korotokban.

Szoval ha at akarsz igazolni majd mashova, akkor allj elejuk es mond el nekik oszinten h el akarsz igazolni, adjak ki az igazolasodat es irjak ala az atigazolasi lapot es kesz. Meg fogjak tenni.

2013. ápr. 15. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
de azért durva az hogyha mondjuk elköltöznék pestről sopronba és ott elkezdenék focizni akkor vissza kéne utaznom egy vacak aláírásért:D
2013. ápr. 21. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Elkuldik azt postan is.
2013. ápr. 22. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!