Hogyan pörögjek fel a meccsre?
Figyelt kérdés
Túl nyugodtan játszok, ezért folyton elvesztem a labdát és leszerelnek. Kicsit agresszívabbnak és pörgösebbnek kéne lennem, de nem tudom hogyan. Hogy szoktatok felpörögni a meccsek előtt?2013. ápr. 6. 22:29
1/2 anonim válasza:
Hú ne is mond én meg ha elvesztem vagy a csapattársaim elhülyéskedik HULK leszek és oda vágok olyat, hogy csak na. Sztem fociban nem kell agrasszívnak lenni, ha elveszted a labdát és nem hajt a vágy, hogy vissza szerezd akkor nem való neked. ENNYI: :D Adrenalin(nem a szar energia ital férre ne értsd. :D am ami neked kéne.
2/2 Mészáros Benjamin válasza:
ZENE! Halgass zenét meccs előtt,de ne valami discó zenét hanem rockosabbat,pl: AcDc - Thunderstruck, vagy The Offspring - You are gonna go far kid.Ès ami még fontos az,az hogy a játékra koncentrálj ne azt boncolgasd mecc közbe,hogy utazhatná el a 4. dimenzióba.Egyszerűen élvezd amit csinálsz és mint azt már leírtam,az ilyen stílusú zenék remekül rátudnak hangolni egy egy dologra. Reméllem tudtam segítteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!