Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan "oldódjak" fel meccsre...

Hogyan "oldódjak" fel meccsre (foci)?

Figyelt kérdés
Sok meccsemen vagyok túl, de sosem szabadulok fel, mint edzésen. Mindig görcsölök, félek a pályán, nem merek kockáztatni.. Pedig a képességeim nem ezt mutatják, sokszor én vagyok a legjobb edzésen, rengeteget dícsérnek, sokan azt is mondták, hogy csoda, hogy még nem igazolt le valami nagyobb akadémia.. Nem tudom mi van ilyenkor velem. :( Mit tegyek ellene? 16F
2013. ápr. 2. 20:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Bízz magadban,ugyanakkor az első labdaérintés,az első átvétel,az első passzok fontosak,hogy jók legyenek.

Ne félj kockáztatni,senki sem hibátlan.

Egyébként hallgass meccs előtt zenét,sokat old az emberen,s még motiválhat is.

Nekem ezek a dolgok segítenek abban,hogy oldottan éa higgadtan játszak. (17F)

2013. ápr. 2. 20:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, első labdaérintés, most meccsen is az volt az elején, hogy ők kezdtek, és 5 percig labdába sem értünk, csak kirúgásig, és mindneki elvesztette a fonalat, már nem is bíztunk magunkban, és a vége szörnyű lett, pedig egy szintn voltunk.. :S
2013. ápr. 2. 20:39
 3/7 anonim válasza:

Tapasztalat bár csak megyei elsőben játszok de azért itt is kell figyelni.

Amikor elsőre kapod meg a labdát válaszd a biztosat. Ne próbálj villogni. Első passzok legyenek jók az sokat segít. Aztán utána jöhetnek a trükkök. Ne cipeld sokáig a labdát 20-ról meg már lőj. Milyen poszton vagy?

2013. ápr. 3. 19:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Irányító, múltkori meccsen is emlékszem 1 passzom volt támadó jellegű, a többi labdába érés csak védekező volt, mert gyatra a kapusunk, mindenkinek elmegy a kedve a játéktól a bekapott potya gólok láttán, és ők ezt felhasználják, és csak támadni fognak.. Én hiába hajtom ki a lelkemet is, ha már semmi lélekjelenléte nincs a csapatnak, és szerintem ez is közrejátszik.
2013. ápr. 3. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja, meg olyan kicsinek érzem a teret, mintha ennyi ember túl sok lenne a pályán, összeszűkülne, és kevés a terület a megjátszásra, passzra..
2013. ápr. 3. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha valóban olyan jól játszol,mint azt ahogyan megírtad,főleg irányítóként,a kissebb területeken is meg kell látnod a rést,a lyukat a védelemben,ahol lehet ütembe lyukra futtatni a csatárokat.

A lényeg:az első passzaid legyenek jók,nem baj ha nem tudsz támadó jellegű passzt adni az első percekben,a hátra passz nem szégyen,fontos a labdatartás is.

2013. ápr. 3. 23:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezeket igyekezem majd észben tartani, köszi.. :)
2013. ápr. 4. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!