Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek világ 3. legjobb...

Szerintetek világ 3. legjobb focicsapta?

Figyelt kérdés

szerintem 1.Fc Barcelona

2.Real Madrid

3.Manchester United

(4.Bayern München)

2013. márc. 9. 17:19
1 2
 11/20 Rasta Joint ***** válasza:

Szerintem JELENLEG ez a sorrend:

1. Bayern München

2. Barcelona

3. Manchester United

4. Real Madrid

2013. márc. 10. 09:42
 12/20 Rasta Joint ***** válasza:
#9: Majdnem... 2008-ban(meg is nyerte), 2009-ben és 2011-ben döntős volt a United a BL-ben.
2013. márc. 10. 09:44
 13/20 A kérdező kommentje:
utolsó előtti válaszoló igaz JELENLEG tényleg ez a sorrend eddig neked van a legnagyobb igazad
2013. márc. 10. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy az elmúlt években hányszor döntôztek? Azok a csapatok teljesen kicserélôdtek, már nincs egy no. 1 Essien, Ballack, fiatalabb Lampard, Drogba sincs sajnos és szinte edzôjük sincs.

A MU pedig egy jó kis iparos csapat. Welbeck, Cleverley, Jones, Nani, Valencia,Rafael mind jó játékosok de semmi extra.

A Barca Messi nélkül olyan mint egy nemzet ipar nélkül. Xavi kiöregedett, lassú, a kapusuk egy vicc, a támadók gólképtelenek, a védelem harmatgyenge.

A Madrid sincs jobb helyzetben, bár a védelem az egyik legjobb a világon, a középpálya nagyon gyenge. Xabi lassú, Khedira egy vicc, Modric alig játszik, Essien többször volt jhv mint vkp, Özil pedig kevés. Pipita béna, Benzema mellett nincs Zidane, hogy ápolgassa.

Szvsz a Bayern a legjobb.

De akkor is a Madrid nyer! Elôre a 10.-ért! Hala Madrid!

2013. márc. 10. 12:39
 15/20 peter123456789 ***** válasza:
real madird elmondom miért a real 9-szer nyert bl-t a barca 4 szer ,bayrn münchen 4 szer manchester united meg 3 szor ezért a real a legjobb sztem ez a sor rend: 1. real madrid 2. bayern münchen 3.barca 4 manhester united
2013. márc. 10. 18:16
 16/20 anonim válasza:

Minden csapat jó a maga módján. A barca ügyesen tartja a labdát, zseniális passzjátékosai vannak. A real kezd magára találni, kitűnően kontráznak. A bayern is igyekszik labdát tartani, és fölényben lenni. Chelsea meg azért jó, mert hihetetlen ahogy védekeznek. Ők nem összevissza futnak, hanem lezárják a területeket.

Forza Juventus!

2013. márc. 10. 22:12
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi az hogy a barca védelme gyenge? Puyol MINDEN IDŐK LEGJOBB VÉDŐJE! (Pique se annyira szar most), Alba meg Alves nagyjából kiegészítik egymást. Pepe egy vicc a Madridba. Csak botránykodni tud.
2013. ápr. 8. 19:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Ronaldo is minden idôk egyik legjobbja mégsem nyerne vele semmit egyik csapat sem a pályán. Puyok öreg, sérülékeny. Piqué valahogy nem az igazi, Masc egy vicc ott, Abidalnak sajnos lôttek, Alba ok, Alves sokszor fentragad és már nem úgy tolja mint régen, Montoya és a többi fiatal még nem szint.

SZERINTEM!!

2013. ápr. 8. 19:49
 19/20 anonim válasza:
Igen, Puyol tényleg sérülékeny. Az utóbbi időben inkább kímélik... bajnokságban mikor volt utoljára kezdő? És hányszor? 3-szor?
2013. ápr. 9. 14:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó. Azt én is tudtam, hogy már nem olyan mint régen, de valljátok be, hogy még mindig nem olyan szar, és a régi Puyol minden idők egyik legjobb védője! :)
2013. ápr. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!