Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit csodálkoztok Nani piros...

Ren26 kérdése:

Mit csodálkoztok Nani piros lapján?

Figyelt kérdés
Az oké,hogy nem látta,hogy jön Arbeloa,de mit hitt?Számíthatott volna arra,hogy nem csak ő egyedül megy a labdáért.És hova emelgeti a lábát?Ez foci,nem karate.
2013. márc. 6. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mennyit tudsz te a szabályokról? Gondolom az omniózus "les" esetre gondolsz ahol RvP les helyzetben volt.

http://www.youtube.com/watch?v=L9Y89qibnts

Nézd meg ezt, és gondold át újra.

Akkor van les, ha a támadásban !!AKTÍV!! játékos úgy kapja meg a társától a labdát, hogy ő az elrugás pillanatában lehagyja az utolsó előtti védőt (mivel a kapus is védő).

És itt nem RvP hanem Welbeck kapja a labdát, ezért nem les :)

Rafael kezezése meg nem szándékos volt, Higuain egyszerűen ráfejeli az éppen felugró Rafael könyökére.

Tanuld meg a szabályokat, mielőtt elkezdesz okoskodni.

2013. márc. 6. 16:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jah belefejelte igen , a tiszta gólhelyzet helyett a kezére fejeli igen persze . Arbeloa meg lerúgatta a saját vesélyét igen , sőt ő könyörgött érte rúgják le nem ?

Ha szándékos kezezés ha nem gólt mentett a csapatának , ha naniért nem is ezért járt volna a jogos piros.

Az elrúgás pillanatában /amikor wellbeck vagy ki rúgta/ RVP lesen volt , ha bele ért a védő ha nem passz pillanatában ott volt és a labdát el is hozta ...

Érdekes Higuaín jogos gólját gyorsan elfelejtettük .

De ez mind lényegtelen akárhogy vitázunk jobb nem lesz . Tény : Pirosat Nani megkapta , Real élt vele , a Manu baromi jól játszott az Old Traffordon .. viszont madridban a Real szét lőtte De Gea kapuját , ha csak ez a meccsen múlt volna aszondom nem megérdemelten jutott tovább a Real , viszont összeségében szerintem igen .

Ezen változtatni nem tudunk ... muszáj veszekedni ?

2013. márc. 6. 16:40
 13/13 Osynho ***** válasza:
A 2 meccs alapján a Real érdemelte meg a továbbjutást. Mert nagyobb volt a különbség a Bernabeuban, mint az Old Traffordon. Viszont a foci egyébként se érdemekről szól. Az egyik csapat továbbjutott, így vagy úgy. Még ha a bírói tévedést is elővesszük, akkor sem értem hogy jön ide a csalás, stb szöveg. Nani belépője min sárgát ért. A spori pirosat adott, amin én is meglepődtem. De nagyobbat hibázott, amikor Rafael gólvonalról történő védésére nem adott 11-est. Tök mindegy szándékos volt-e, kézzel akadályozta a labda mozgását, ráadásul egyértelmű gólhelyzetben. A Mu 2 meccsen nem rúgott rendes gólt (az elsőn kamu szöglet volt, most meg öngól).
2013. márc. 6. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!