Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit csodálkoztok Nani piros...

Ren26 kérdése:

Mit csodálkoztok Nani piros lapján?

Figyelt kérdés
Az oké,hogy nem látta,hogy jön Arbeloa,de mit hitt?Számíthatott volna arra,hogy nem csak ő egyedül megy a labdáért.És hova emelgeti a lábát?Ez foci,nem karate.
2013. márc. 6. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez az én se értem ... 2 mecsen összesen többet tett a bíró a Manuért mint ellene .
2013. márc. 6. 13:12
 2/13 anonim ***** válasza:
38%

Mert az nem volt piros lap. Nem volt szándékos a szabálytalanság, de veszélyes játékért egy sárgalapot megérdemelt volna, sőt még el is fogadtam volna, ha a bíró azt mutatja fel neki. Abban a helyzetben meg első sorban a labdára koncentrált, egész végig azt figyelte, így nem látta hogy jön Arbeloa. Ennyi erővel az összes hasonló stílusú labdalevételt le lehetne akkor fújni.

Puhl is megmondta, hogy maximum sárga lap. Azért valljuk be, aki vezetett BL döntőt és a világ legjobb játékvezetője volt, annak lehet hinni.

2013. márc. 6. 14:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Vegyük úgy, hogy nani kiállítása jogos.Akkor ennyi erővel Diego Lopezt is ki lehetett volna állítani mert két kézzel beleszállt vidic pofájába..
2013. márc. 6. 14:52
 4/13 anonim ***** válasza:
39%

Ramos is kaphatott volna 2 sárgát a két feltartásért.

Sajnos ebbe a meccsbe nagyon belenyúlt a bíró, akárki akármit mond. Talán a videóbíró bevezétésével el lehet kerülni az ilyen eseteket.

Így már csak a bajnokságot és az FA-kupát tudjuk behúzni, de az meglesz.

2013. márc. 6. 14:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Hova emelgeti a lábát? Egy ilyen magas labdát így kell levenni..
2013. márc. 6. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Lopez a saját kapuja előtt a labdára ment ..

Rafael kezezése ottvan , Higuaín megnem adott gólja , RVP Lese amiből a gól lett , Madridban a Manchesteri gól ... Ezeket de gyorsan elfejeltettük ... A fociban nincs ha .. ez van ..

2013. márc. 6. 14:58
 7/13 anonim ***** válasza:
39%
Rafael háttal állt a labdának és ráfejelték a kezére. Sok mindent nem tudott volna csinálni szerencsétlen. RbP-hez pedig Madridosról pattant oda a labda, így nem les.
2013. márc. 6. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jah értem sőt arbeloa meg dierekt futott bele naniba , Higuaín meg direkt fejelte a kezére biztos gól helyett persze .. magyarázd még be.
2013. márc. 6. 15:04
 9/13 anonim ***** válasza:
0%

Nézd már meg jobban a százalékokat öcsi ;)

Egy normális realos bevallaná, hogy kellet nekik az a bíró tévedés, különben kihullottak volna..

2013. márc. 6. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:

Ahhoz kellett a bírói tévedés hogy a Manu gólt lőjjön puszi kis tesó :P Többet segített a 2 mecsen összesen a bíró a manunak mint ellene .

Ha Nani karate mozdulata nem is ért pirosat (énse gondoltam hogy az lesz elő képről) , akkor is Rafael kezezése ami gólt mentett ért volna + büntetőt . Csak visszanyal a fagyi ... ilyen a foci ..

2013. márc. 6. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!