Kézilabda magasabb szinten is?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Kézilabdázom négy éve, kapus vagyok kettő és fél éve. Mindenki csodálkozik a védéseimen és azt mondják, nagyon jó vagyok. (Annak ellenére is, hogy szemüveges vagyok, és kapuban természetesen nem hordhatom.) Az lenne a kérdésem, hogy valahogy fel tudnám magamra hívni a figyelmet, hogy egy jobb csapatban játsszak a saját korosztályomban?2013. febr. 23. 18:00
1/3 anonim válasza:
Szia!
Úgy tudom, hogy az országban a Győr a legjobb kézilabda csapat. Több ismerősöm is kézilabdázik ott ..
Kiss Lajos
klubmenedzser
+36-30/332-1495
Szilágyi Andrea
kommunikációs vezető
+36-70/3949596
Ha felhívjátok szüleiddel őket és elmondjátok hogy mit szeretnétek és érdeklődjétek meg az utánpótlás edző telefonszámát, akitől megkérhetitek, hogy játszhass próbajátokon vagy edzhess a csapattal. remélem segíthettem
2/3 anonim válasza:
Általában év közepén szokott lenni egy régióválogatott, ahova meghívhatnak, és a régió legjobb csapatában játszhatsz tovább és a város gimijébe is felvesznek.
3/3 anonim válasza:
szia hol laksz és milyen csapatban játszol? csak kíváncsiságbol kérdezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!