Segítség! Nem tudok kézizni, ha óra elején meglátom, hogy a tanárnál kézilabda van, már rosszul vagyok. Mit tegyek? (többi lennt)
Szerintem próbálj megbarátkozni vele!Igazából nem értem,mi a bajod vele.Ha játszotok,próbálj aktívan részt venni benne,és szerintem ne zárd ki magad belőle,mert ha csinálod jó sokat,akkor ügyesebb is leszel,ezáltal sikerélményed is lesz.Én a röpit nagyon utáltam,de mivel alig alig játszottunk órán,én pedig szeretek játszani(mármint tesiórán),ezért kb.én is megpróbáltam beállni,visszaütni,meg ilyenek,és mostanra semmi bajom nincs vele.Ha általában nem viszolyogsz a sportolástól,akkor érdemes lenne valahova járnod,ahol a lényeg,hogy a labdát kapd el/üsd el(pl.kosár,röpi,kézilabda:D),és így a tesiórán sem éreznéd úgy,hogy tök béna vagy.Persze az is egy megoldás,hogy egyszerűen szólsz a tanárnak,hogy inkább csinálnál erősítést(ha még nem kérdezted tőle).
Esetleg lehetnél kapus is,akkor nem verik ki a kezedből a labdát,hanem csak hozzád vágják:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!