Ennyi kell nekünk a foci?
Nemrég átadtak egy hatalmas sportkomplexumot valahol a halál fülén, magyarországon, amit csak focistáknak tartanak fent. Többek között a magyar válogatott készül ott.
Kétség nem fér hozzá hogy milliárdokat ölnek a magyar fociba. Kérdésem az lenne hogy tényleg megéri EBBE a sportba áldozni ahol már több évtizede nem tudtunk semmit se felmutatni? És tudjuk h ez nem hullámvölgy... Amíg a kézisek rendszeres biztos bejutói a világversenyek utolsó 8as csoportjába addig a focisták ki se tudnak jutni... Hol az igazság?
Miért nem lehet ugyanennyivel támogatni a vízilabdát, kézilabdát, kajak-kenut vagy akár a sakkot is. Miért kell egy számunkra halott sportágba annyit költeni amennyivel az összes többi DOBOGÓ esélyes sportágat simán 1. helyre tudnánk juttatni?
Szerinted mennyivel van több pénz a fociban, mint a sakkban?
Mennyivel több fanatikus szurkoló van?
Hát.
Tudtam hogy egyből megkapom az mert így szép így sok pénz van benne szöveget.
akkor arra válaszoljatok nekem, hogyhogy nem fektet be mindenki ekkora mennyiségű pénzt (GDP arányosan). Miért vannak olyan országok akik le tudják sz.rni?:) mert vannak. Miért kell a MAGYAR ÁLLAMNAK nyomatnia?
Mert pl a Debrecen eredményeivel nekem semmi gondom sincs, azt ők saját lóvéból érik el. De az ÉN befizetett adómat mi a f.sznak kell ilyen baromságokra költeni? Ja azért hogy Budapesten még véletlenül se tudjak átjutni? Mert a válogatottnak új komplexum kellett??
Gyönyörű eszmefejtésetekből annyit tudtam kihámozni hogy azért mert ti is szeretitek a focit.
De akkor kérdezem, tegyétek a szívetekre a kezeteket, ha egy időben lenne egy Real Madrid Barcelona mondjuk a Újpest-Debrecen akkor melyiket néznétek?
baromság.
Nézd a TÉNYEKET és EREDMÉNYEKKEL TÁMASZD ALÁ azokat amiket írsz.
Tudod miért nincs az afrikai országoknak nagy csapatuk? meg miért nem költ az ottani állambácsi a fociba? Mert TUDJA HOGY FELESLEGES. Az az egy két jó játékos az elmegy külföldre. A többinek meg felesleges nagy anyagi támogatást biztosítani AZÉRT hogy jólérezze magát.
Összetévesztitek a szezont a fazonnal.
Akkor szokás FIZETNI ha látják az eredményt. Vagy kérdem másképp, eléd áll az ajtódban egy kéregető aki aztmondja ha adsz neki 1milliót elmegy a tőzsdére és csinál belőle 5milliót.
Jó, egyszer adsz neki a neve miatt...de évtizedeken keresztül képes leszel fizetni? A remény miatt?
Nem tudom, máshol tudjátok úgy működik, hogy fel kell mutatni valamit, és akkor jön a pénz. Legalábbis a többi sportban bizony így működik magyarországon.
Érdekes hogy a foci pont kívétel...
Apropó az üzleti dologra. Nos, nemártana ha tisztában lennél azzal hogy a fegyverekben van a legnagyobb pénz. A sport csak azért érhet oda egy kicsit, mert lehet rá fogadni... Ha nemlehetne simán elveszne. A fegyverek után pedig a szerencsejáték jön. és ezen belül van a sportfogadás ezáltal önmaga a sport egy jelentős hányada is!
Nem vagyok és nem is voltam soha sportrajongó.Elismerem,hogy a sportra szükség van,és ennek a feltételeit meg kell teremteni.De azon mindig felháborodok,hogy mennyi pénzt ölnek bele egyes klubokba,vagy milyen horribilis jövedelme van a sportolóknak.És ezért a jövedelemért nem mutatnak fel szinte semmit.
Puskás idejében az összes kedvezményük egy alibi állás volt,és az,hogy kimehettek külföldre és hozhattak be magukkal nylonharisnáyt,anélkül.hogy a vámon átnézték volna a csomagjaikat.Vagy Egerszegi Krisztina,Kárpáti Rudolf sem kapott ekkora összegeket.Pedig ők tettek le valamit az asztalra.
A maiaknak is csak akkor kellene nagy pénzt adni,ha bizonyítottak.
eredményeket...még mindig. várok magyar válogatott eredményt.
Majdnem döntetlen lett a svéd meccs. gratulálok a SPORTBAN NINCS MAJDNEM!
De mondok eredményt amiért szerethetitek a magyar focit.
-Dugó, kátyú, anyázás. hogy csak a közlekedést mondjam mennyi mindent lehetne csinálni csak a rendszerváltás óta a fociba ölt pénz FELÉVEL? Mert ilyen eredményeket a pénz felével is el lehet érni.
Hangsúlyozom, a klubbok MAGÁNköltségvetésével semmi problémám nincs. azok az emberek és támogatók a saját illetve a vállalatuk pénzét ölik a sportba.
DE a MI pénzünket miért öli a magyar állam ebbe a sportba MIKOR VANNAK JÓVAL NAGYOBB GONDJAINK IS MINT A MAGYAR FÉRFI FUTBALL VÁLOGATOTT ANYAGI SZPONZORÁCIÓJA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!