Valakinek valami javaslat, meglátás? Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
3 éve focizok egy vidéki megyeI. csapatban..most 17 vagyok. Tavaly nyáron elvhívtak NBII.be focizni, ahova szerettem volna menni nem engedtek. A játék volt az életem, de most a legjobb barátom(aki mindig űzött és hajtott ausztriaba igazolt, nincs senki aki támogatna) Nem érzem olyan jól már magam ott mint régen..És nem ebből szeretnék megélni se később. Nem tudom mit tegyek, hiszem nem hagyhatom csak úgy ott őket. Össze vagyok zavarodva. Ti mit tennétek? Válaszokat előre is kösz!2013. febr. 14. 13:52
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!