Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ti mire tennétek meg ezt a...

Ti mire tennétek meg ezt a hat meccset? Ne befolyásoljon az én válaszom.

Figyelt kérdés

Scunthorpe - Portsmouth D

Sheffield Utd. - Crawley H

Cheltenham - Bristol Rovers D

Port Vale - Wimbledon D

Coventry - Crewe H

114 Leyton - Southend D

2013. febr. 5. 14:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Leyton - Southend H

Cheltenham - Bristol Rovers H

Port Vale - Wimbledon H

Scunthorpe - Portsmouth D

Sheffield Utd. - Crawley H

Coventry - Crewe D vagy V

2013. febr. 5. 15:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyet sem raknál meg úgy, ahogy én? De miért?
2013. febr. 5. 15:23
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja, de, kettőt azért úgy raknál.
2013. febr. 5. 15:24
 4/11 anonim ***** válasza:

Tudom már késő, de elmondom miket vettem figyelembe:

Port Vale - Wimbledon H : tegnap kikapott a bajnokság 2. helyezettje, akiket csak 1 pont választotta el a Port Vale-től, így ha nyer a hazai csapat 4 pontra távolodhatnak, ez elég nagy motiváció. Az meg csak ráadás, hogy a Wimbledon sokkal gyengébb csapat (utolsó helyezett).

Cheltenham - Bristol Rovers H : hasonló a helyzet, mint az előzőnél, a hazai jobb csapat, 3. helyezett a bajnokságban, közelebb kerülhetnek így a másodikhoz.

Leyton - Southend H : régóta figyelem a Leyton-t, elég jó kis csapat, kupában különösen jók. Ez már az elődöntő, a meccsnek lesz visszavágója, így mindenképp nyerniük kellene, ha a döntőbe szeretnének jutni.

Scunthorpe - Portsmouth D : a Portsmouth nagyon szenved az utóbbi időben, 3 hónap alatt összesen 3 pontot szereztek, nem hinném, hogy most képesek lennének nyerni, viszont pontot szerezhetnek a szintén gyenge hazai csapat ellen.

Sheffield Utd. - Crawley H : a Sheffield nemrég verte ezt a csapatot vendégként, a feljutás a céljük, ehhez nyerniük kell.

Coventry - Crewe D vagy V : ez a meccs nálam háromesélyes, de mégis inkább a Crewe-re tennék egymás elleni meccseik alapján.

2013. febr. 5. 21:56
 5/11 A kérdező kommentje:
Négy meccset játszottam végül, ebből egy bejött, kettő nyerésre áll és az utolsó a Cheltenham - Bristol Rovers, de döntetlenre vettem, most a Cheltenham vezet és nagyon félni kezdtem a válaszod miatt, két hete folyamatosan veszítek és már nagyon nagy csalódás ez nekem, hónapok óta először nem kombinált fogadásban játszottam, úgyhogy ha ez elmegy veszítek.
2013. febr. 5. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor reméljük nem lesz igazam és döntetlen lesz. :)
2013. febr. 5. 22:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Hihetetlen, hogy végül a Scunthorpe, Portsmouth ment el a másik pedig bejött, végeredményben ez ugyan az, de talán még szomorúbb vagyok, minha úgy lett volna. Fogalmam sincs mire fogadjak holnap, pedig azt hiszem akkor fogok utoljára mivel, ha azzal sem merek, ez a kerek 20. alkalom lesz.
2013. febr. 5. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
Ott az X! Grat :)
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem merek, hanem nyerek, bocsánat.
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de így sem sikerült, egyébként végül ezeket játszottam meg, Scunthorpe - Portsmouth D, Cheltenham - Bristol Rovers D, Port Vale - Wimbledon H és, hogy a Guingamp - Angers meccsen kettő, vagy három gól lesz.
2013. febr. 5. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!