Ti mire tennétek meg ezt a hat meccset? Ne befolyásoljon az én válaszom.
Scunthorpe - Portsmouth D
Sheffield Utd. - Crawley H
Cheltenham - Bristol Rovers D
Port Vale - Wimbledon D
Coventry - Crewe H
114 Leyton - Southend D
Leyton - Southend H
Cheltenham - Bristol Rovers H
Port Vale - Wimbledon H
Scunthorpe - Portsmouth D
Sheffield Utd. - Crawley H
Coventry - Crewe D vagy V
Tudom már késő, de elmondom miket vettem figyelembe:
Port Vale - Wimbledon H : tegnap kikapott a bajnokság 2. helyezettje, akiket csak 1 pont választotta el a Port Vale-től, így ha nyer a hazai csapat 4 pontra távolodhatnak, ez elég nagy motiváció. Az meg csak ráadás, hogy a Wimbledon sokkal gyengébb csapat (utolsó helyezett).
Cheltenham - Bristol Rovers H : hasonló a helyzet, mint az előzőnél, a hazai jobb csapat, 3. helyezett a bajnokságban, közelebb kerülhetnek így a másodikhoz.
Leyton - Southend H : régóta figyelem a Leyton-t, elég jó kis csapat, kupában különösen jók. Ez már az elődöntő, a meccsnek lesz visszavágója, így mindenképp nyerniük kellene, ha a döntőbe szeretnének jutni.
Scunthorpe - Portsmouth D : a Portsmouth nagyon szenved az utóbbi időben, 3 hónap alatt összesen 3 pontot szereztek, nem hinném, hogy most képesek lennének nyerni, viszont pontot szerezhetnek a szintén gyenge hazai csapat ellen.
Sheffield Utd. - Crawley H : a Sheffield nemrég verte ezt a csapatot vendégként, a feljutás a céljük, ehhez nyerniük kell.
Coventry - Crewe D vagy V : ez a meccs nálam háromesélyes, de mégis inkább a Crewe-re tennék egymás elleni meccseik alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!