Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy a válaszom...

Miért van az, hogy a válaszom meg sem jelenik a többi között, amikor megnyomom a 'komment elküldése' gombot?

Figyelt kérdés

Már töbször előfordult, hogy beírtam egy hosszabb választ, nyomom a gombot, és nem jelenik meg a válaszok között. Visszalépek, megint nyomom, de ugyanúgy semmi. Pedig be vagyok jelentkezve.

:(

2012. nov. 28. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha olyan kérdéshez írsz választ, amit X témakörben nyitottál meg, de a beküldés előtt áthelyezték Y-ba, a rendszer eldobja.

Tipp: írd meg a választ, majd beküldés előtt egy új lapon nyisd meg újra a kérdést. Ha nem törölték közben, de megváltozott a témaköre, akkor az új ablakba illeszd be a szöveget és küldd be. Így működnie kell.

2012. nov. 28. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm! :)
2012. nov. 28. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a válaszod a következő oldalra került.
2012. nov. 29. 13:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem, most legutóbb csak egy oldal volt. És akkor eleve azt az oldalt nyitja meg, szóval nem hiszem. De azért köszi! :)
2012. nov. 29. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!