Barcások .. Irodalomorára érveket kell szereznem hogy mért jobb a barcelona mint a real madrid. Tudnátok pár jó érvet írni?
Szerintem inkább Jéjé korszakkal vagy a 2000-es évek eleji Madriddal. Bár az '50 évekbeli sem volt kutya, zsínorban 5 BEK. :) Di Stéfáno, Gento, Kopa, Santamaría majd Puskás. Elcsöppenek :)
Off vége.
Vita 1. része: a tételmondat értelmezése. Miben jobb? Szebb mez, nagyobb stadion, jobb színészek...Miben jobb? Addig tárgytalan a vita.
Nos.
Leszögezem, hogy nem szeretem sem a realt sem a bárszát.
Akik azt írták, hogy csak bárszások írhatnak, azok felőlem le is sz*phatnak, mert majd ha a szabályzatba benne lesz, hogy az ilyen témákba csak a barcások írhatnak, akkor majd figyelembe veszem addig nem.:)
Kedves zétike. Te s*ggh*lye vagy, már bocs. :D Látszik, hogy életedben nem fociztál, és egy agymosott sz*r vagy. Mindenkivel megesik, hogy öngólt fejel. Ez van, a játék része.
A kedves elsőnek:
Azzal a classicoval fog jönni az összes barcás élete végéig. Egy kupac sz*r volt akkor a madrid ezt elismerem. De nem kéne 2-3 éves dolgokat felemlegetni. Ha jól tudom, azóta nem egyszer találkozott egymással a két csapat.
A játékosokat akiket mondtál, hát ahhoz csak ennyit fűzök:
Pepe a világ egyik legjobb középhátvédje, amellett, hogy egy majom. Amikor higgadtan játszik, akkor a mezőny egyik legjobbja. Ezt persze már egy bárszás sem veszi észre. Persze aki nem ért hozzá, az nyugodtan lássa csak azt amit belétáplálnak. Csak egy kérdés: ha annyira szar játékos, akkor hogy lehet a portugál válogatottnak és a realnak is kezdője?
Kaká nem tudom hogy jön ide, amikor szökőévente egyszer játszik :D
Oké Khedirát említsd ide, nála tényleg klasszisokkal jobbak a barca középpályásai. De Özilt... Ő bármelyikkel felveszi a versenyt, bármennyire nehéz is ezt a barszásoknak beismerni.
Messi pedig jobb Benzemánál ez tény. De ők ketten azért teljesen más stílust képviselnek.
12-esnek nagyjából igaza van.
És végül így utolsó szó jogán mondom, hogy tisztelem a barcát és a realt is. Viszont okádom a barca divatdrukkerektől, mivel az összes ostoba.
A 22:21-esnek mondanám
Nem vagy se Barcás,se Realos tiszteled a Barcát.Rendben.De akkor miért a Realt véded?
Gyertek azzal,hogy színészkedik a csapat..Na és???Mutassátok nekem azt a szabályt,ahol le van írva,hogy a pályán tilos színészkedni!Undorító dolog?Na ne haragudjatok,az is legalább ennyire undorító,hogy a földön fekvő játékost rugdossuk,a földön fekvő játékosnak a kezét tapossuk,a San Mamesbe kötekedünk a Bilbao fanokkal meg Javi Martinezzel,a honfitársainkat,barátainkat fellökjük a pályán...Na meg az az arrogáns fellépés a Real játékosoknál.Én egy Barcelona fan vagyok,és tisztelem a Realt,de a szurkolói...elfogult marha a 90%-uk.Olyan cikket hoznak létre Madridistás oldalon,hogy Messi vak,mert a szabadrúgásgólt fél méterrel Benzema feje fölött lőtte el..Hát hogy lehet valaki ennyire béna marha idióta?BEMENT!Cr még ilyet se lőtt a Barcának...(Lehet hogy fog)
Ennyi a véleményem
http://www.youtube.com/watch?v=Tc4aIRApCZM
Már hogy' lenne undorító? :) Amúgy a bíró félrevezetése tehát megengedett. Te is krva sokat értesz a focihoz. A színészkedés nem megengedett!
Mintha Pepe nem tegnap taposta volna meg szegény játékost. De nyugodtan hozzuk fel vagy 100.000x. De ez el van felejtve hogy a csodafiú a nézők közé b.szta a labdát és kiütötte Maicont. Sajnállak, hogy neked Messi no.1. Csak hogy egy kis igazi focit is láss: http://www.youtube.com/watch?v=C7mXGMcpA0g
Kedves utolsó, olvasd el az utolsó mondatom, és akkor talán rájössz, hogy miért.
Ám ha nem: a divatbarcások idegesítőek és ostobák. Nem azokról beszélek, akik életükben a barcának szurkoltak, hanem akik csak most kezdtek olyan őrültnagy rajongásba, amióta mindent megnyer a csapat. És azért védem a Madridot jelen esetben, mert vannak játékosaik, akiket mélyen tisztelek és szeretek(Ronaldo, Özil, Casillas, bár róla azért le szoktak szállni a barcások), és egyszerűen nehéz lenyelni, hogy ne mondjam ki amit gondolok. :)
Persze teljesen megértem, hogy minden korszaknak van egy slágercsapata. A Barca előtt például a Madrid is ilyen volt. Ám ennyire fanatikus és ostoba módon én még nem láttam szurkolókat nyilatkozni(Fradistákat most ne számoljuk :D ).
Nos, hogy miért pont azt a 3 játékost emeltem ki? Hát itt vannak az okok:
Casillas: szerintem nem kell magyarázkodni. Egy generáció példaképe, remek játékos és ember. A Real 'arca'.
Özil: szörnyen alulértékelt, de világklasszis játékos. Emellett szintén emberileg is le a kalappal előtte.
Ronaldo: Hát igen. Ide regét fogok írni, sok bárszás pedig egyből fogja lepontozni a kommentem. :D De! Ha le is pontozza bárki is emiatt, az gondolkodjon el, hogy lehet, hogy igazam van.
Nos. CR7. Hogy él nagyon sok ember szemében? Egy beképzelt majom, aki csak magával törődik, másokat lesz*r. De hála Istennek, azért többen gondolják az ellenkezőjét!
Igen tényleg ad magára, zselézi a haját, minden nap új ruha stb. De ki nem csinálná ugyanezt, ha úgy nézne ki mint ő, és annyi pénze lenne? Azt leszögezem, hogy ez sohasem hatott a teljesítményére a pályán. Hiába hiszi azt a sok bárszás. :)
Másik tévhit róla, hogy bunkó mindenkivel szemben. Hát erre csak azt tudom mondani, hogy meg lehet nézni néhány nyilatkozatát. Szerintem az esetek 99%-ban normálisan, barátságosan válaszol, ha kérdezik.
Azt terjeszti a sok bárszás újonnan, hogy semmit nem törődik a családjával, a fiát meg lesz*rja. Ez úgy baromság ahogy van. A családtagjai mondták, hogy kevés ember törődik úgy a családjával és legfőképpen a fiával mint ő.
Még most jutott az eszembe, hogy csináltak róla egy videót, amikor 2004-ben elvesztette az EB döntőt akkor sírni kezdett. És ezen röhögött minden rosszindulatú farok. Nos meg lehet nézni nem egy nagy döntőt, hogy a vesztesek közül hányan sírnak. Hogyha végigküzdöd magad hihetetlen kemény munkával a csúcsra, és ott buksz el, annál kevés rosszabb dolog van. De persze ez is egy remek alkalom volt a kárörvendésre.
Van egyébként youtube-on egy magyar feliratos film ronaldorol. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze végig, még a bárszásoknak is. Nem akarok ezzel senkit sem megváltani, hogy a realnak szurkoljon, vagy éppen istenítse Ronaldot. Lehet őt utálni, de ne olyan dolgokért, amit csak terjesztenek róla, és semmi sem igaz. És ami a legfontosabb: legalább minimális tiszteletet mutasson iránta minden utáló. Ugyanis amit ő elért, az nem semmi.
Mára meg is volt az esti mese! :) Remélem mindenki átgondolja amit írtam ebben a két kommentemben :D
Vagyis bocsánat, nem kedves utolsó mert azóta írtak :D
Szóval:
*Kedves 20:30!
Na szerintem annyival le lehetne zárni a vitát,hogy tényleg mind a 2 csapt jó,csak pl hozzám meg par emberhez a Real áll közelebb,a többiekhez a Barca!!Amugy nem ertem hogy Ronaldot mit kell b*zizni meg ilyen,uramisten mer baj ha ad magara ??!!Meg azert is rettentően tisztelem mer nagyon mélyhitű keresztény,és ott segit ahol tud !!HALA MADRID !!:)
DE A BARCAT SEM KENE AGYBA FŐBE LEHUZNI,CSAK AZER MERT NEKED NEM ŐK A KEDVENCEID!!MONDJUK MESSI KAJAK BUNKÓ!!VAMOS REAL !!!és a Barcát is csak rendes érvekkel KRITIZÁLJÁTOK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!