Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki jobb középpályás?

Ki jobb középpályás?

Figyelt kérdés

Pirlo

Xavi

Scholes

2013. jan. 25. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nehéz eldönteni,mindhárman klasszisok :)
2013. jan. 25. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Az öreg fiúk. Mindhárom kiváló, Pirlo inkább védekező típusú játékos, míg Scholes és Xavi nem.
2013. jan. 25. 20:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

De bekérdeztél, öreg :D

Ennél nehezebb kérdést :D

Amúgy, ha realisták vagyunk, akkor: Pirlo jobb,mint Xavi,egyik példája ennek az,hogy Pirlo 33 évesen kihagyhatatlan eleme, mondhatni a legfontosabb láncszeme a veretlen bajnok Juventusnak, Xavi pedig finoman sem szólva élete szezonját futotta az elmúlt 2 évben, öregszik már...és egyébként már nem olyan kulcsfontosságú,mint 2-3 évvel ezelőttig, sokkal fontosabb -és sztem jobb játékos is - Iniesta, Xavi helyére meg ott van a jóval agilisabb,fiatalabb,és több lövéssel, hosszú passzal próbálkozó Fabregas.egyébként már csak emiatt jobb Pirlo: sokkal több a hosszú, pontos, keresztpassza, és a szabadrúgás - gólja, persze minden maximális tisztelet Xavi-é, mert rögtön Pirlo után Ő következik !

Scholes az a játékos, aki soha semmilyen hype-ot nem kapott maga körül, egyszerűen csak világklasszis szinten űzte a játékot a posztján, hosszú évekig, nagyon tisztelem Scholes-t, még ha a MU-t nem is szeretem.

Scholes jóval több gólt lőtt, mint Pirlo, de mondjuk ez a 2 bajnokság alapvető filozófiájára írom,azt is hozzátéve, hogy az Olasz bajnokságban nehezebb egy ilyen kreatív, mélységi irányító élete,mint Angliában, pláne a Spanyolországban, és Pirlo ott lett klasszis, ahol 20 csapatból kb 10-12 tényleg csak a védekezéssel, faragással van elfoglalva.

összegezve: Xavi - bármennyire is tisztelem, sőt szeretem is - nálam csak egyértelmű 3. ezen a listán, Pirlo vs Scholes, ott nehezebb sokkal. Scholes támadóbb, több egyéni akció gólja született, viszont Pirlo több assisttal rendelkezik,pedig 5 évvel fiatalabb, és védekezésben jobb.legyen ez a verseny döntetlen, pedig nagyon nem szeretem a MU-t, sőt, Pirlo a valaha volt kedvenc középpályásom, de nem hagyom,hogy a szimpátia elködösítsen :)

Egy 16 éves Barca-stól, gondolkodás nélkül azt várhatnád,hogy Xavi-t vágja rá...

2013. jan. 25. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok - bocs a hosszú kommmentért - , még annyit hozzáfűznék,hogy Pirlo piaci értéke jóval Scholes-é felett volt mindig is, úgy átlag min. 10 M-val, ha ez számít, vagy jelent valamit.
2013. jan. 25. 21:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló okos dolgokat írt, de azért Xavi szerintem mindenképp jobb, mint Scholes. És Xavi 2008-'10-ben szerintem bármelyik Pirlot lekörözte volna, de szerintem is most jobb az olasz :)
2013. jan. 25. 22:25
 6/12 anonim ***** válasza:

1:Scholes

2:Pirlo

3:Xavi

2013. jan. 26. 00:02
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Azért azt hozzátenném, hogy Barcában a legfontosabbak a fiatalok, már kezdenek ráállni arra, hogy Xavit valahogyan pótolják. Nos Juventus csapatával nem vagyok tisztában, úgymond játékos keret szempontjából, de biztosnak tartom nem vár ott annyi tehetség a középpályára, mint a Barcában. Ha egyedül te vagy baromi jó a posztodon a csapatban, biztosan rád fognak építeni, többet játszol, de ha vár rajtad kívül még 3-4 fiatalabb vagy tehetségesebb játékos, nem olyan biztos, hogy rád fognak építeni, mivel te már "kifutó" vagy. Szóval nézhetjük úgyis, hogy akár Xavi a legjobb a három közül(csak egy példa). De azért nem annyira alapember már, mivel öreg úgymond és Thiago, Sergi Roberto, Fabregás vár, hogy bekerülhessen, továbbá inkább egy öreget kapunk le a pályáról, mint egy nála 5-6 évvel fiatalabb játékost, aki ugyanannyit mutat, vagy többet.
2013. jan. 26. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért a 21:46-os tényleg nagy dolgokat írt,jól ért hozzá,de az nagy hülyeség,hogy Xavi az utóbbi 2 évben nem élete szezonját futja.Én is már hatodik éve vagyok Barca fan,de Xavi szinte minden szezonban max.7-8 gólt lőtt,míg most elkezdte azért a gólokat is gyártani.
2013. jan. 26. 13:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Kit érdekel, hogy mennyi gólt lő?

Jó, nyilván örülünk neki, ha 10-et lő és nem 6-ot de neki nem az a feladata. Bale sem attól nagy játékos, hogy mekkorát védett edzésen(nem tudom, láttátok-e a videót, érdekes:) )

2013. jan. 27. 13:29
 10/12 anonim válasza:
Egyértelműen Xavi.
2013. jan. 28. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!