Hogyan tudnék zsákolni?
Figyelt kérdés
most kezdtem el 2hónapja egyesületbe járni 192centi és 94kiló vagyok és már lényegesen magasabbat ugrok mint mielőtt felvettek volna egyesületbe,de még mindig nem érem el a gyűrűt annyira se hogy bele tudjak kapaszkodni :S ha tudnátok ezeken hogyan lehetne változtatni menne a zöldpacsi:)2013. febr. 2. 19:41
1/6 bestest válasza:
Ha zsákolni akarsz, szedj fel egy csajt. Még csak ugrálnod se kell.
2/6 anonim válasza:
Rakj a palánk alá egy zsámolyt/padot, fuss neki és arról felugorva zsákolj először még.
Később egyre kisebb dolgokat rakj magad alá és így tovább :)
3/6 anonim válasza:
ez elég veszélyes lehet, szerintem inkább csak ugrálj anélkül, ugyanolyan ugrás mind2.
Ugrásnál csapj rá a palánkra (mondjuk egy nagy, mindentbele ugrással :D), nézd meg hogy meddig ér fel, írd fel egy lapra, mérd, hogy mennyivel nagyobb mindig, stb.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. febr. 9. 14:33
5/6 BIGWIZ válasza:
Ha eddig udróedzéseket csináltál, akk kezdj el kisebb súlyokkal guggolni az hidd el segíteni fog. ÉN 185 centi vagyok ugráltam egy csomót és nem értem el a gyűrűt. Aztán elkezdtem guggolni olyan 30 kilóval és 4 hét után simán belekapaszkodtam a gyűrűbe.
6/6 anonim válasza:
Lol. Én 175 cm vagyok és tudok zsákolni... Mondjuk több év kemény munkája miatt. Ajánlom az Air Alert III at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!