Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hogyan tudnék zsákolni?

Hogyan tudnék zsákolni?

Figyelt kérdés
most kezdtem el 2hónapja egyesületbe járni 192centi és 94kiló vagyok és már lényegesen magasabbat ugrok mint mielőtt felvettek volna egyesületbe,de még mindig nem érem el a gyűrűt annyira se hogy bele tudjak kapaszkodni :S ha tudnátok ezeken hogyan lehetne változtatni menne a zöldpacsi:)

2013. febr. 2. 19:41
 1/6 bestest válasza:
47%
Ha zsákolni akarsz, szedj fel egy csajt. Még csak ugrálnod se kell.
2013. febr. 3. 04:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Rakj a palánk alá egy zsámolyt/padot, fuss neki és arról felugorva zsákolj először még.

Később egyre kisebb dolgokat rakj magad alá és így tovább :)

2013. febr. 3. 12:29
 3/6 anonim ***** válasza:

ez elég veszélyes lehet, szerintem inkább csak ugrálj anélkül, ugyanolyan ugrás mind2.

Ugrásnál csapj rá a palánkra (mondjuk egy nagy, mindentbele ugrással :D), nézd meg hogy meddig ér fel, írd fel egy lapra, mérd, hogy mennyivel nagyobb mindig, stb.

2013. febr. 7. 22:22
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2013. febr. 9. 14:33
 5/6 BIGWIZ válasza:
Ha eddig udróedzéseket csináltál, akk kezdj el kisebb súlyokkal guggolni az hidd el segíteni fog. ÉN 185 centi vagyok ugráltam egy csomót és nem értem el a gyűrűt. Aztán elkezdtem guggolni olyan 30 kilóval és 4 hét után simán belekapaszkodtam a gyűrűbe.
2013. febr. 10. 13:58
 6/6 anonim válasza:
Lol. Én 175 cm vagyok és tudok zsákolni... Mondjuk több év kemény munkája miatt. Ajánlom az Air Alert III at.
2016. nov. 16. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!