Kosarasok! Miért nevezik így a Portland Trail Blazerst?
Figyelt kérdés
Láttam,hogy az a becenevük,hogy Rip City,de nem tudom,hogy miért hívják így őket. Valaki segítene ebben? Köszönöm szépen :)2013. febr. 1. 21:53
1/3 anonim válasza:
The nickname Rip City is usually used in the context of the city's NBA team, the Portland Trail Blazers.[16] The term was coined by the team's play-by-play announcer Bill Schonely during a game against the Los Angeles Lakers on February 18, 1971, the Blazers' first season.[17] In the days prior to the three-point field goal, Blazers' guard Jim Barnett took an ill-advised long distance shot that nonetheless went in, giving the new team hope for a victory against the powerful Lakers. Excited, Schonely exclaimed "Rip City! All right!" Schonely admits that he has no idea how he came up with the expression, but it became synonymous with the team and the city of Portland.[18]
elnézést de az angol nem erősségem...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Nekem sem erősségem,fordítóval nem nagyon értem,de azért köszönöm :)
2013. febr. 1. 22:19
3/3 anonim válasza:
én is megpróbáltam előtte a fordítót de én sem nagyon értettem... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!