Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Miért piszkálnak azzal, hogy...

Miért piszkálnak azzal, hogy sovány vagyok és fura a mozgásom?

Figyelt kérdés
A barátaimmal szoktunk focizni és igazából nem vagyok béna,szeretem is csinálni,csak a mozgáskoordinációm(azt mondják) fura...Elég vékony is vagyok és emiatt is csomót piszkálnak, nem igazán esik jól. Igazából nem bunkók, csak heccelnek, de ez hosszútávon eléggé őrli az ember önbizalmát. Eszem rendesen, meg mozgok is azért, de nem nagyon leszek vastagabb sajnos. Világ életemben szerettem sportolni, de kezd elmenni tőle a kedvem.

2013. jan. 31. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanebben a helyzetben voltam, csak né extrém vékony voltam, és elég béna :D És én is csak ettem, de nem híztam, de úgy van ez, hogy ha nincs semmi egészségügyi problémád, ami ezt kiváltja, akkor egész egyszerűen csak nem eszel eleget. Vagy túlságosan sokat mozogsz, és felhasználod az energiát. Én azt mondom, megéri megpróbálni hízni.
2013. jan. 31. 14:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért piszkálnak, mert gonoszak! Főleg, ha még ilyen max 16-17 évesek vagytok. Ne foglalkozz velük, ha szeretsz sportolni, csináld! Hízni próbálj nyugodtan, azzal nincsen baj. Ne vedd úgy a szívedre :(
2013. jan. 31. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez ilyen :) Ha normálisak, akkor mondd nekik komolyan, hogy nem esik jól és hagyják abba. Persze a legtöbb gyerek/kamasz erre csak mégjobban csinálja, neked kell felmérned, hogy megütik-e a 80-as IQ-szintet.
2013. jan. 31. 16:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 1. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!