Hogyan lehetne ezen segíteni?
Figyelt kérdés
Nos,186-7 cm vagyok 85kg.A labdakezelésemmel,illetve a technikámmal nincsen gond.Csupán annyi a baj,hogy eléggé lassú ,darabos és merev vagyok.tudnátok neked olyan gyakorlatokat.feladatokat írni amivel ezen javítani tudnék?Előre is köszönöm.!(negítv vélemények nem érdekelnek)2013. jan. 26. 12:40
2/6 A kérdező kommentje:
Focira gondoltam.:)
2013. jan. 26. 21:08
4/6 anonim válasza:
Társad dobja neked a labdát és vedd át valamilyen testrésszel(ha nincs társ, rúgd a falnak), majd indulj meg. Persze a legjobb, ha játék közben tanulod a labdavezetést. Ezt nem lehet egyik napról a másikra megtanulni. Csak akkor megy, ha szeretsz focizni, nem halálosan "meg akarsz tanulni".
5/6 A kérdező kommentje:
Ezekkel nincsis nagy baj,lőni jól tudok és a technikámmal sincsen nagy baj, csupán a kivitelezés amit lassan csinálok és a mozgásom is darabos.:/eléggé nagy darab vagyok.!
2013. jan. 27. 13:35
6/6 anonim válasza:
gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni más választás nincs :/ a sok gyakorlásnak pedig mindíg van eredménye!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!