Mit gondoltok arról, ha egy lány focizik és szeret meccset nézni? 16/L
Javadra is válhat,én is így vagyok ezzel.Olyan osztályba járok,ahol 12 fiú és 5 lány van.Harmadikban unokatesóm megkérdezte,hogy nincs e kedvem elmenni edzésre.Elmentem.Mostanra (13 vagyok)megtanultam úgy focizni,hogy én már a fiúkhoz számítok.Nagyon jóban vagyok velük,és szerintem örülnek is neki,hogyha valami van,odajöhetnek hozzám lelkizni.Múltkor a többi lány volt Pesten énekversenyen és a matektanárom már észre sem vette,hogy én,mint lány ott vagyok....:)
Nyugodtan focizz,engem már azzal szivatnak,hogy menjek fociakadémiára.Mármint a többiek.És ha nem is lesz belőle komolyabb dolog,akkor is jó időtöltés,ráadásul szabad levegőn van,és mozogsz közben.
Sokat javult az állóképességem is,a tesit megkedveltem,hogy én is bírtam olyan távokat rohangálni,mint a többiek.Egyébként szerintem a fiúk többségének bejönnek az ilyen lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!