Kihagytam két évet fociból, így még lehet belőlem egy rendes játékos? 13/f
Figyelt kérdés
Magyarországon játszottam a Honvéd csapatában kezdőként. De abba hagytam mert meguntam, de most jöttem rá hogy ez mekkora lehetőség , és valahogyan rájöttem, hogy újra itt a kedvem. Eddig az iskolai válogatottban focizok újra. Szerintetek van rá esély. Magyarországon semmikép nem kezdeném újra, mert nem akarom hogy egy középszíntű magyar csapatban éljek, kint is legalább megmondanák hogy ha nem érnék semmit. Mert úgy tűnik apám kimegy Németországba és mi utána megyünk, ez pedig beletelhet 1-2 évbe..Félek hogy különben nem tudnék maggamal mit kezdeni az életben.2013. jan. 20. 14:20
1/3 A kérdező kommentje:
meg mondták rám hogy tehetséges vagyok, az edzőm meg mások is..(nem nagyképűségből csak hogy lássátok a helyzetet)
2013. jan. 20. 14:23
2/3 anonim válasza:
Persze, fiatal vagy még, és ezt a két évet simán tudod pótolni. Sajnos nálam már nem egyszerű a helyzet, én 4 évet hagytam ki és most már 18 vagyok, nekem már nem hiszem, hogy menne. :/ De neked sok sikert! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ès neked is :)
2013. jan. 20. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!