Ki a legjobb az alábbi csatárok közül? (Foci).
Samuel Eto'o
Didier Drogba
Wayne Rooney
Robin van Persie
Thierry Henry
Zlatan Ibrahimovic
Antonio Cassano
Fernando Torres
Ki a legjobb ezen csatárok közül? Véleményt, és ha akarsz indoklást is írhatsz, miért ő!
RvP és WR10 ( Rooney)
RvP gòlerős ,jôjátékos. Rooney gòlerős, jòlkészìt elő,remek rugò technika.
Kedvet kaptam, hogy sorrendet rakjak :)
Ibra, Van Persie, Rooney,(nagy szakadék) Torres, Eto'o, Drogba, Henry, Cassano
Ibrahimovic rendkívül technikás, nagyon(nagyon) erős, jól fejel, jól fejez be, közepesen gyors, iszonyú lövőtechnika(+erő).
Más kérdés, hogy Henry 6-8 évvel ezelőtt sokkal jobb a lisán bárkinél.. De jelenleg ez a helyzet(szerintem). Megjegyzem az első három név nagyon kiemelkedik a listáról.
Zlatan nagyképű de a játéktudásával büszkélkedhet.
Szerintem ő a legjobb.
Nézzük csak..Torres klubnál utoljára az Atleticóban játszott jól. Válogatottban valamiért megy neki.
Drogba eléggé kiöregedett, habár tény hogy nem tudnék hirtelen jobb fizikumú csatárt mondani.
Eto'o szerény véleményem szerint a Barcelona Ronaldinho-korszakában a világ legjobb csatára volt.
Henry nagyot alkotott az Arsenalban meg a FR válogatottban, de már ő is csak a dagadt amerikaiak közt bírja xD
Rooney a legjobb angol labdarúgó egy ideje, szinte már tökéletes játékos, de gyakran nem nyújtja azt amit várnak tőle.
van Persie mióta MU-s mintha megtanult volna focizni, nagyon gólerős, hollandok közül utoljára Sneidert láttam ilyen formában játszani 2010-ben. Elképesztő.
És a végére hagyom azt aki jelenleg a legjobb közülük, Ibra, aki mindig is nagy félelmet keltett az ellenfél védelmében. Az egyetlen a listáról aki Drogbával is fel tudná venni a versenyt fizikailag, magas, jól fejel, emellett jól cselez, nagyon kemény lövőerő, és néha még gyorsnak is tűnik. Egy nagyon sokoldalú erőcsatár. Sokoldalúbb mint az elefántcsontparti.
Szerintem meg Cassanot nem lehet erre a listára tenni. Habár tény hogy most Torrest meg Henryt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!