Összeállítanátok nekem a mostani legjobb 23 év alatti játékosokból álló foci csapatot?
Figyelt kérdés
4-4-2-be vagy 4-3-3-ba kellene
kiváncsi vagyok :)
2012. dec. 27. 19:27
1/11 A kérdező kommentje:
nekem ez lenne:
De Gea
Montoya - Varane - Nastasic - Bertrand
Götze - Ramsey - Oscar
Hazard - Balotelli - Neymar
hátvéd sort volt a legehezebb összeállítani, lehet hogy nem túl acélos védelem, de így hirtelen ez jutott eszembe :)
2012. dec. 27. 19:54
2/11 Rasta Joint válasza:
de Gea - Rafael, Varane, Badstuber, Jordi Albda - M'Vila, Wilshere - Hazard, Götze, Bale - Agüero
3/11 Rasta Joint válasza:
Nekem 4-2-3-1 könnyebb volt:)
4/11 anonim válasza:
Én Iscot mindenképp betenném, amúgy tök jók, amiket írtatok.
5/11 Rasta Joint válasza:
Igen, Isco is nagyon jó. De annyi tehetséges srác van,hogy nem lehet őket 11 emberbe sűríteni:)
6/11 A kérdező kommentje:
4-2-3-1-be is jó lesz :D
2013. jan. 13. 01:28
7/11 anonim válasza:
Courtois - Jordi Alba Badstuber Sakho Rafael - M'Vila Bale Hazard Gotze - Neymar El Sharaawy
8/11 anonim válasza:
Tényleg nehéz a sok tehetség közül egy kezdő 11et tenni, de megpróbálok :D 4-2-3-1be, ha már mondtad, h. az is jó
De Gea - Rafael, Varane , Sakho, De Sciglio - M'Vila ,Pogba - Götze , Wilshere ,Neymar - El Sharawy
és akkor egy csomó mindenkit kihagytam ! :D
9/11 anonim válasza:
előző vagyok.Hazardot rakom be Wilshere helyére, hosszas megfontolás után, irányító gyanánt !
10/11 Suvorov válasza:
Stajila, Henrique Luvannor, Haceaturov, Polyakov, Danilo, Dedov, Paşcenco, Baga, Eriksen, Gheorghiev, Kostovski
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!