Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Le írnátok minden posztra a...

Le írnátok minden posztra a legjobb játékost nem muszáj most is fociznia?

Figyelt kérdés
normális válaszolóknak zöld kéz:)

2012. szept. 16. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Barcelona szurkoló vagyok, szóval kicsit elfogult leszek, de szerintem kéne adnod egy felállást, pl 4-3-3.

Nah 4-3-3-ba elmondom szerintem kik a legjobbak.

Kapuban: Iker Casillas

Védősor: Balhátvéd: Jordi Alba

Középső védők: Gerrard Piqué - Sergio Ramos

Jobbhátvéd: Daniel Alves

Szűrő: Xabi Alonso

Irányítók: Andrés Iniesta, Xavi Hernandez

Támadók: Balszélső: Cristiano Ronaldo - Falcao - Lionel Messi

Rengeteg kiváló játékos van egyes posztokra, csak leírtam, hogy én mit képzelnék el, elfogult vagyok nézd el nekem:)

2012. szept. 16. 19:32
 2/4 A kérdező kommentje:
ment a zöld kéz:) jöhetnek a válaszok még:D
2012. szept. 18. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor az enyém egy elég irreális lesz, vegyítve néhány régi naggyal, és még ma is aktív kedvenc - világklasszissal :)

Buffon

Cafu Nesta Cannavaro Roberto Carlos

Pirlo Davids

Del Piero Ronaldo(A Fenomén) Maradona

Rajtuk kívül még van legalább 3 kezdőre való játékos,akiket nagyon kedvelek, és fénykorukban posztjuk,sőt néha azon túl is a világ legjobbjai közt voltak (pl: Ronaldinho).Ez szerintem egy elég korrekt kezdő 11,pártállástól függetlenül beismerhető ez.Maradona-t soha nem láttam élőben játszani,mert mikor még aktív volt, nagyon kisgyerek voltam, de számomra így is, h. csak videó,meg youtube felvételekből láttam: minden idők legjobb focistája.

Na egyenlőre ennyit,mert tényleg 1 rakat játékost tudnék még sorolni,Isten igazából ez a kezdő nem volt annyira dilemma,talán csak a szűrő poszton,de ott is hamar döntöttem ;)

2012. szept. 22. 01:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző válaszadó vagyok.Megnéztem a leírt csapatomat, és hiányzik 1 ember, sorry, csak hát hulla voltam, de most utána számoltam és látom,hogy valami nem stimmel :D

Szóval beillesztek még 1 embert,természetesen a középpályára, és ez nem más, mint: Zidane, gondolom nem kell megindokolni.

a csapat tehát még egyszer: Buffon-Cafu,Nesta,Cannavaro,Robi Carlos- Pirlo,Davids,Zidane- Del Piero, Ronaldo Nazario da Lima, Maradona

2012. szept. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!