Reálisan nézve ki nyerhet? Tottenham - Manchester United
Én is szurkolok 1 csapatnak de belátom néha hogy veszíthet is ezen a meccsen.
Engem az érdekel hogy jelen esetben úgy hogy kb 8 pont előnye van a United nak lehetséges hogy elvérezhet a totham ellen?
United fanatikusak belese írjanak ha nem reálisan gondolkoznak.
hülyeség a kérdés, mivel esély minden meccsen van.
amúgy a MU az esélyes.
Totenham v Manchester United
Adalék:
Akik hiányozhatnak:
Spurs: Kaboul(térd), Gallas(vádli), Sandro(térd), Adebayor(válogatott kötelezettségek)
United: Fletcher(betegség), Young(térd), Evans(combizom)
A Spurs legutóbb 2001-ben tudott győzni hazai bajnoki meccsen a United ellen, azóta 11 találkozón nyeretlen a londoni alakulat.
2011 márciusa óta, amikor a United idegenbeli bajnokiján betalált, nem kapott ki. Ez 27 összecsapást jelent, melyből 22-t megnyertek a Vörös Ördögök.A Tottenham legutóbb az 1989-90-es szezonban tudta legyőzni Sir Alex csapatát oda-vissza a bajnokságban.
Legutóbbi 5 bajnoki ebben a felállásban:
2007-08 Spurs-United 1-1
2008-09 Spurs-United 0-0
2009-10 Spurs-United 1-3
2010-11 Spurs-United 0-0
2011-12 Spurs-United 1-3
Lehetséges kezdőcsapatok:
Spurs: Lloris - Walker, Dawson, Vertonghen, Assou-Ekotto - Parker, Dembele - Lennon, Dempsey, Bale - Defoe
United: de Gea - Rafael, Smalling, Vidic, Evra - Valencia, Carrick, Cleverley, Welbeck - Rooney - van Persie
Én egy erős x,2 re rakom ezért is választottam erre a meccsre a dnb 2 fogadást ami 1.7 ért(jelenleg) szerintem ajándék.
United szurkoló vagyok.
A Tottenham elmúlt meccseit nézve, nekem nem úgy tűnt, mintha jól menne nekik, de persze egy United ellen minden csapat megszívja magát. Elég nagy lesz a nyomás rajtuk.
Unitedba visszatért Roo és újra összeáll a nagy páros. Én azt mondom a Unitednak van nagyobb esélye a győzelemre, de én egy döntetlenre voksolok.
Hát amit te átéltél pozitív ba na én azt éltem át negatív ba....
csak én 10x annyit tettem fel és ennél keményebben nem is mehet el egy meccs mert ha totham vezetett volna akkor le is szar.ám de az amikor szó szerint az utolsó MP be megy el ... na az.....
Tény és való hogy jobb volt a Spurs de akkor is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!