Manchester City vagy PSG?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik a jobb csapat? És várható tőlük valami nagy siker a következő években?2012. dec. 23. 23:54
1/7 anonim válasza:
Mind kettő jó csapat,különben nem lennének a világ elitben.
2/7 anonim válasza:
Nevetséges őket összehasonlítani. Jó a PSG, de ha már ilyen összevásárolt csapatok közül kell választani, a City sokkal jobb.
Aki meg tudja nyerni a PL-t az MU, a Chelsea, az Arsenal, a Tottenham (Liverpoolt, Newcastlet már meg sem említem)
A PSG az angol bajnokságban körülbelül 6-8. lenne. Max. a BL-ért küzdene.
Tudom, hogy a BL-ben nem jutottak tovább most már 2. éve, de szerintem egyértelmű.
Férreértés ne essék, nem vagyok citteres, de ez azért egyértelmű.
3/7 anonim válasza:
Egyértelmű számomra hogy Manchester City és szerintem PL-t fog nyerni
4/7 anonim válasza:
Jelenleg jobbnak találom a Psg-t mivel még ott van a bl be,és elég jo eredményekkel!
Üdv: az ElnöKúr!
5/7 zétike09 válasza:
A PSG-be jobb játékosok vannak de a City jobb.
7/7 Suvorov válasza:
szerintem most jobb a PSG, Citynek erös a kerete de hiányzik egy jo edzö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!