Megyei szintű labdarúgó meccsen lehet jegyet szedni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
az én városom csapata megye 2-es azthiszem és van egy ember aki mindig szedi a pénzt hogy nézhesd a meccset, mikor erre a pálya paraméterei nem is adottak, tehát ninsc is lelátó az öltöző mögül belehet szökni és több utcáról is... sőt van akit ingyen beenged...2009. aug. 29. 20:34
1/2 anonim válasza:
Az én városom csapata megye 1-es. Itt is szednek pénzt, 400 Ft-t. Itt vannak padok, le tudsz ülni. De a szomszédos faluba is szednek jegyet a megye 1-es csapatnál. Ebbe nincs semmi furcsa. Egy ilyen bajnokság nevezési díja elég drága.
2/2 anonim válasza:
én játékvezető vagyok, így sok helyen megfordulok.
megye 1-2-ben szoktak belépési díjat szedni, nagyon ritkán megye 3-ban is előfordul, bár nem jellemző.
Természetesen megtehetik.
Egyébként nem is az indulás a drága.
egy megye 2-es ifi és felnőtt meccs játékvezetői díja, ha nem kell sokat utazni, vagy vagy 30 km-et oda-vissza, akkor az olyan 25-27ezer ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!