Mi véleményetektektek hogy megint már messi nyerte az aranyladbát?
Szánalmas, de az egész gála az volt. A world team 2 város 3 csapatából áll. Alves, Piqué és Alonso mit keres ott?Hol van Pirlo? Hol van Cech? Drogba? Hol van Lahm?
Pep hogy' a fenébe volt jelölt??! Conte, di Matteo miért nem?
2010: Sneijder triplázik az Interrel+VB döntô. Messi leégett a VB-n. Az csak pár hét, kit érdekel? Messi win
2011: Messi több kupa, Ronaldo több gól. Messi win
2012: Ronaldo több kupa, Messi több - jelentéktelen - gól. Messi win.
Messi 2db aranylabdát megérdemelt, Ronaldonak is 2 kellene hogy legyen, Sneijder 1.
Vicc. Közben olyanok mint Zidane vagy Ronaldinho kevesebbet kaptak. Összesen!! Ja és Raúl egyet se kapott. Puskás se és még folytatni lehetne. 4 aranylabda :'DDD
Guardiola-t én se értettem akárcsak a legjobb 11-et (pl.Marcelo mit keresett ott Jordi Alba 1000-szer jobban megérdemelte volna és Pirlo-t is hiányoltam)
De Messi 2012-ben köröket vert Ronaldo-ra DE Iniesta idén talán jobban megérdemelte volna hamár Európa legjobbja is ő volt.
már 2 ilyene van amit nem érdemelt meg...
értelmetlen az egész mert nem az év legjobbját díjazzák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!