Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi a véleményetek, hogy...

Mi a véleményetek, hogy megint Messié az Aranylabda?

Figyelt kérdés
4... hihetetlen, én ennyit nem adtam volna neki...

2013. jan. 7. 20:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

"Volt már neki három, na és? Csak azért nem fogják nem neki adni, mert ti unjátok.

Nevetséges."

Nem, a nevetséges az, hogy vannak, akik szintén ugyanennyit, ha nem többet tettek a csapatért, mint ő. Plusz a válogatottban is brillíroznak. Gondoltam itt Xavi-ra, és Iniestára... nagyon megérdemelné mind2... ezért nem adtam volna Messinek... a Chelsea csapatáról pedig szó sem volt...

2013. jan. 9. 15:51
 12/24 anonim ***** válasza:
20%

Milyen Chelsea??!?!!?!?!?KI AZ A CHELSEA?"?!?!?!EGY TÚL ÉRTÉKELT GANÉ DOMB AZ EGÉSZ!!!!Mondj egyetlen egy olyan játékost a Chelseaból aki meg érdemelne egy aranylabdát!!!!!

Figyeljetek már légyszives!91 gól!!!91!!!!!!!!Nem 60 valamennyi mint ronaldónak,hanem 91!!!!!

Snejder?!?!!?KI AZ A SNEJDER?!?!?!MIT TUD FELMUTATNI A FIZETÉSÉN KÍVÜL?!?!?!?SEMMIT!!!!Majd ha a drágalátos Ronaldótok,meg Drogbátok,Torresetek,Snejderetek feltud mutatni egy olyan évet,ahol 3 világ rekordot is megdönt,akkor azt mondom hogy övék lehet az aranylabda!!De addig ameddig ezt mind MESSI CSINÁLJA MEG,addig szó se lehet róla!........Szánalmas hogy nem tudjátok felfogni ha valaki jobb mint a ti kis kedvenc focistátok -.- !!

2013. jan. 21. 19:44
 13/24 A kérdező kommentje:
Előző: te normális vagy? Tudsz olvasni? Ott írtam, az előző válaszomba, hogy szó se volt a Chelsea-ről, vagy Torres-ről, Drogbáról, vagy Ronaldo-ról... azt írtam, Iniestának, vagy Xavinak adtam volna az Aranylabdát, mindkettőnek legalább egyet! Többet tettek a csapatért, s a válogatottért is. Feltudod ezt fogni? Képes vagy rá?
2013. jan. 22. 06:54
 14/24 A kérdező kommentje:

[link]

És erről mit gondoltok?

2013. jan. 22. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

[link]

És erről mit gondoltok?"

Azt hogy ez szánalmas.

Szánalmas, hogy valaki ilyen hülyeséget talál ki. De még szánalmasabb, hogy van aki el is hiszi. Szerinted ha ennek a cikknek lenne bármilyen valóság alapja nem folyna már a csapból is az, hogy a Fifa csalt? Ha van egy kisebb bunda dolog már arról hónapig beszélnek, nem hogy egy ekkora csalásról. Ehhez képest egyetlen nagyobb sportoldal sem írt erről, se tv-ben, se rádióban, se sehol nem szerepelt. Vajon miért? :D Másrészt, miért hozná nyilvánosságra a fifa a szavazatokat, ha úgyis csaltak?

Ne legyetek már naivak.

2013. jan. 26. 20:39
 16/24 anonim ***** válasza:

"Nem, a nevetséges az, hogy vannak, akik szintén ugyanennyit, ha nem többet tettek a csapatért, mint ő. Plusz a válogatottban is brillíroznak. Gondoltam itt Xavi-ra, és Iniestára... nagyon megérdemelné mind2... ezért nem adtam volna Messinek... a Chelsea csapatáról pedig szó sem volt..."

Ilyeneket általában nem Barca-drukkerek szájából hallani, én meg mindig el vagyok ámulva. Tudod min? Hogy valaki, aki nem néz rendszeresen Barca meccseket, mégis honnan a rühből tudja, hogy ki mennyit tett a csapatért?

Azért mert az a közhiedelem, hogy Messi Xaviék nélkül nem érne semmit, jó kis megalapozatlan érv ez az ellendrukkereknek.

Xavi meg Iniesta meg Messi nélkül nem érne semmit, na hűha,megmondtam a frankót.

2013. jan. 26. 20:47
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy Messi nem tesz semmit a csapatért, és hidd el elég sok Barca meccset láttam már, hogy eldöntsem ki mennyit tett a klubért...
2013. jan. 27. 14:43
 18/24 A kérdező kommentje:

"Szánalmas, hogy valaki ilyen hülyeséget talál ki. De még szánalmasabb, hogy van aki el is hiszi. Szerinted ha ennek a cikknek lenne bármilyen valóság alapja nem folyna már a csapból is az, hogy a Fifa csalt?"

Hazudni meg mi értelme lenne... semmi...

2013. jan. 27. 14:44
 19/24 A kérdező kommentje:
Na de mindegy is, vitázni nincs kedvem. Én csak azt mondom, ilyen híres játékosoknak, nincs értelme hazudniuk.
2013. jan. 27. 14:45
 20/24 anonim ***** válasza:

"Hazudni meg mi értelme lenne... semmi..."

A cikk kitalálójának nyilván van belőle haszna. Ami a nyilatkozókat illeti meg egyikőjük se mondott ilyet. Buffon pl. már a szavazás előtt elmondta, hogy Pirlóra fog szavazni.

Komolyan, szerinted ha egy ekkora csalás megtörtént és ilyen nyilatkozatok elhangzottak volna most nem erről lenne szó minden második sportcikkben? Ehhez képest se Messi, se a Fifa, se egyáltalán senki nem reagált erre az ostobaságra.

Nem kell ám mindent készpénznek venni amit az interneten olvasol.

2013. jan. 28. 00:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!