Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Védő vagyok de nem annyira jó...

Lego65 kérdése:

Védő vagyok de nem annyira jó még mert nbem megy a szerelés! Hogyan mennyen jobban a szerelés? és az ívelés? Hogyan íveljek magasba!

Figyelt kérdés
légyszíves

#légywzhlnhhk
2012. dec. 27. 17:02
 1/4 anonim ***** válasza:
ha nem tudsz szerelni akkor miért vagy egyáltalán védő? ki mondta hogy legyél védő? amúgy a szerelést egyedül nem nagyon tudod gyakorolni...
2012. dec. 27. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
A szerelést egyszerűen egy társsal kell gyakorolni. Az ívelésnél próbálj minél jobban alányúlni a labdának(értsd: az alját megrúgni, felfelé irányban)
2012. dec. 29. 21:39
 3/4 anonim válasza:
Szerelésnél koncentrálj az ellenfeledre 30%-ban, a labdára pedig 70%-ban. A testhelyzeteden rengeteg múlik, ő azon van, hogy megtévesszen és elfusson melletted vagy elpasszolja, lője. A térdeid legyenek behajlítva, merev lábtartással semmire se mész, a két kezeddel egyensúlyozz és próbálj kissé oldalt állni, szemben állva könnyedén átgurítja a lábaid közt a labdát és mire észbe kapsz, addigra lefutott. Ne hagyd hogy kibillentsen az egyensúlyodból, ezt általában a hirtelen irányváltoztatós cselekkel csinálják. Én pl. megindulok egy irányba és figyelem, hogy mikor indul az ellenfél is afelé, mivel hirtelen reflexszerűen indulok ezért ő is puskagolyóként indul. Mikor átáll az egyensúlya abba az irányba (ami egy pár másodperc!), akkor én azonnal megváltoztatom az irányt az ellenkezőbe. Így előnyre teszek szert és tisztán passzolhatok vagy lőhetek és ha kell tovább vihetem a lasztit.
2013. júl. 16. 23:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Am szerintem 10 éves lehet. Több hiba van a kérdésébe mint ahány szavas a kérdés...
2013. júl. 30. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!