BMX összerakás?
Szeretnék alkatrészekből összerakni egy BMX - et.
Egyaránt használt és új cuccokból.
Az lenne a kérdésem hogy nem tudom h passzolnak - e az alkatrészek.
Hogy bármilyen BMX alkatrész passzol a másikhoz vagy vannak kikötések hogy ez a villa nemjó ehhez a vázhos stb???
De általában jó.
A villánál vigyázni kell rá, hogy bele megy e a vázadba pl a wtp cream csak integrált csapis vázba megy bele, de pl a WTP arcade nem integrált csapis, meg a wtp cream villa nem is pegelhető tehát streetre nem jó.
aztán az üléscső a vázban lehet szűkített akkor ezt a setupot nem tudod megcsinálni: [link]
a kerékagyaknál figyelni kell hogy a felnivel azonos lyukszámú legyen, mert ellenkező esetben nem tudod befűzni
a hátsó agyon nem érdemes spórolni
az eloxált felnik állítólag nagyon rozsdálnak én nem tudom nekem sose volt, nekem mindig matt fekete volt
a stucnid lehet elöl és felöltöltős az utóbbi a divatos mostanában
kormányból és vázból a magasságodhoz megfelelőt válassz
Én főleg itt néztem alkatrészeket.
Elsőnek a vázat venném.
Nem vagyok benne még nagyon ebben a BMX témában.
Nem akarok extra drága kerót összerakni ezen az oldalon még az árak se olyan rosszak.
Csak nemlátom hogy innen lehetne - e rendelni :/
Mi azon a szar?
Amit küldtél linket ott 70K alatt nincs is váz szóval az az oldal felejtős nagyon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!