Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Játszhatnék egy csapatnál...

Játszhatnék egy csapatnál minden meccsen mint alapember, ha közbe alig járok edzésekre?

Figyelt kérdés
Focizni szeretnék járni, de sajnos nem tudnék elmenni minden edzésre max 3 hetente 1-re plusz a szinte minden hétvégén lévő meccsre(lány vagyok).Jól focizok sőt az eddigi csapataimba mindig én voltam az egyik legjobb, persze azt nem tudhatom hogy most hogy lesz, meg már amúgy is régen fociztam csapatban ,utoljára 3 éve (13 évesen).De szeretnék megint focizni és a meccseken is játszani mint alapember csak attól félek hogy nem játszhatok mert alig tudnék járni edzésekre.Ráadásul olyan csapaton gondolkodok ami jónak számít.(és persze tételezzük fel hogy tényleg vagyok olyan jó hogy alapember lehessek)
2012. dec. 25. 14:08
 1/4 anonim ***** válasza:
az edzőn múlik! nálunk például nem
2012. dec. 25. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:

tényleg az edzőtől függ

köcsögég lenne ha kezdő lennél azzal az egy személlyel szemben, aki miattad szorulna ki, de mindig ott van az edzésen

vmilyen szempontból mindkétféleképp jól jársz

ha lehetsz kezdő akkor jársz a legjobban (mert gondolom szeretnél)

ha nem akkor legalább rendes edződ van (aki azt jétszatja aki megérdemli)

De hogy hogy csak 3 hetente?

2012. dec. 26. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:
Mert vidéken lakok és itt nincs focicsapat, anya meg nem engedi hogy elmennyek az edzésekre az utazás miatt..amúgy elmegyek a legközelebbi csapathoz arra talán többször járhatnék edzésekre, hetente is többször de az a baj hogy én egy pesti jó csapathoz szeretnék menni akik bajnokságba is szerepelnek.Szerinted ha így lesz akkor játszhatok majd a kezdőbe?ha tudja hogy járok edzésre csak nem ide?
2012. dec. 26. 17:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha azt nézzük, hogy pesti és jó csapat akkor viszont komolyabban veszik

ha három hetente egyszer mész el edzeni, az nagyon kevés és így végképp nem raknak be

ha jársz edzésekre, csak nem oda akkor meg azt mondja menj annak a meccseire

Másrészt meg ha tényleg nagyon jó vagy(v. leszel) akkor ne is aggódj, mert elég ha az első meccsen látja, hogy meghatározod a csapat játékát és ott leszel a kezdőben.valószínüleg nem ültetne a kispadra ha tudja, hogy ha fent lennél mennyire más lenne a játék.

Hogy ez így legyen próbáld írányitani a játékot, bíztatni a többieket, mert csak így fogja azt érezni, hogy megéri.

de ez tényleg edzőtől függ

Csak menj el oda játszani és meglátod milyen az edző meghogy mi lesz, nem veszthetsz semmit

2012. dec. 26. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!